Horoscop aprilie 2022. Zodia urmărită de ghinion care va plânge toată luna

Horoscop aprilie 2022. Una dintre zodii nu avea prea mult noroc în această lună, iar veştile proaste se vor ţine lanţ. Vor exista pierderi și nu vor face față deloc ușor unor situații foarte dificile.

19 mart. 2022, 20:51
Horoscop aprilie 2022. Zodia urmărită de ghinion care va plânge toată luna
Horoscop aprilie 2022. Zodia urmărită de ghinion care va plânge toată luna

Horoscop aprilie 2022. Nativii din zodia Leu vor avea parte de o lună foarte grea. Veştile pe care le primesc în această lună  nu sunt deloc bune, vor avea nevoie de multă putere pentru a trece peste ghinioane. Unul dintre aspectele negative cu care se vor confrunta va fi la locul de muncă, ar putea fi dați afară la cea mai mică greșeală făcută.

Horoscop aprilie 2022. Zodia urmărită de ghinion

Din punct de vedere sentimental, relația lor va întâmpina probleme, iar această lună ar putea fi decisivă. Contează foarte mult dacă o schimbare ar veni din partea lor, deoarece partenerul simte că nu mai face față și ar vrea să pună punct.

Nativii din zodia Leu vor avea probleme și din punct de vedere financiar. Viața lor se va schimba radical și vor avea nevoie să ia o pauză, să se liniştească şi să se gândească la toate aspectele.

Horoscop WEEKEND 18-20 martie 2022

Trigonul pe care il face cu Mercur aflat in Pesti creste nevoia de a-ti dezvolta noi abilitati, in timp ce trigonul cu Jupiter aduce predispozitia spre succesuri de natura materiala.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu poti gestiona tone de emotii care mai de care mai intense precum si apropieri fizice, deci da de veste lumii sa ti le aduca ! Spui bun venit oportunitatii de a te contecta mai profund cu partenerul. Unele din dorintele tale pot fi cam riscante deci asigura-te ca tu si partenerul sunteti pe aceeasi pagina cand vine vorba de intimitate. Pentru tine, totul e un joc corect intre adulti. Mintea ta deschisa se extinde cu mult in afara dormitorului. Brusc, nu mai esti incantat sa fii limitat doar de ceea ce altii considera a fi acceptabil.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai incredere in intelepciunea ta, chiar daca ideile tale te fac sa te simti ca un renegat uneori. A-ti gasi adevarul inseamna ca uneori trebuie sa mergi ca un lup singuratic in loc sa urmezi multimea. In viitor, vei face lucrurile diferit, in special cand vine vorba de casa si familie. Ai principii solide ce te conduc si functioneaza pentru tine si ele te ajuta sa faci alegerile potrivite chiar daca par ciudate din afara. Ce conteaza este sa faci ce merge pentru tine, familia ta si prietenii din cercul tau foarte apropiat.

Citeşte AICI horoscopul celorlalte zodii!