Horoscop aprilie 2024. Mariana Cojocaru anunţă capcane, acţiuni pripite, dar şi surprize plăcute

Horoscop pentru luna APRILIE. Mariana Cojocaru, previziuni pentru toate zodiile. O zodie are parte de un avertisment, în vreme ce alți nativi doresc să își facă ordine în viață.

02 apr. 2024, 11:39
Horoscop aprilie 2024. Mariana Cojocaru anunţă capcane, acţiuni pripite, dar şi surprize plăcute
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va fi lovită din plin de karma

Horoscop aprilie 2024. Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru luna aprilie, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. Aflați în continuare ce vă așteaptă în perioada ce urmează.

Berbec

Trebuie să fie foarte atent la intuiția lui, ca să se poată feri de capcane. Fiind o zodie în care se spune că ambiția, determinarea, încăpățânarea îl face să acționeze pripit, poate să fie păcălit și să pice în orice fel de capcană întinsă de alții. Intuiția este cea mai bună aliată posibilă.

Horoscop aprilie 2024. Taur

Privirea face cât 1.000 de cuvinte, dacă te uiți la om și îl măsori, îți dai seama din ochi dacă spune adevărul, dacă e onest sau dacă nu.

Gemeni

La a doua vedere, pentru că la prima, fiind un entuziast, nativul poate fi ușor prins. L-ai servit cu o cafea, cu o petrecere, iar acestea se pot dovedi adevărate curse. La a doua întrevedere, lucrurile vor sta altfel.

Horoscop aprilie 2024. Rac

Trebuie să fii mereu cu cineva, pentru că tu, fiind sensibil, ești puțin mai vulnerabil. Dacă este cineva lângă tine pentru a-și da o a doua părere, lucrurile vor funcționa cu totul altfel. E bine să fie chiar un specialist, un mediator, avocat, depinde de situație.

Leu

La el funcționează perfect conștiința, pentru că nu poți fi nici păcălit, ești mereu atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop aprilie 2024. Fecioară

Va trebui să abuzeze de inteligența mercuriană și de partea delurică a zodiei, să rămână bine ancorați în realitate. Sunt de regulă foarte atente la detalii și rar pot fi păcălite. Natura duală a zodiei e cel mai mare pericol.

Horoscop karmic 1-7 aprilie 2024. Tsunami karmic pentru zodiile de pământ, har divin pentru cele de aer, câștiguri pentru cele de foc şi noroc în dragoste pentru cele de apă

Balanță

În momentul în care este în preajma cuiva și poate fi păcălit, simte un fior pe șira spinării, iar acesta este un semn. Stările acestea sunt esențiale.

Horoscop aprilie 2024. Scorpion

Are un mental foarte puternic, rar poate fi mințit, dar fiind foarte suspicios, mereu va cântări lucrurile și le va întoarce pe toate părțile.

Săgetător

Trebuie să se informeze în prealabil. Fiind zodie de foc, este destul de repezit când ia decizii și poate pica foarte ușor în plasa cuiva. E optimist, crede că Jupiter îl va susține mereu, dar se întâmplă asta până la un punct. Dacă ești informat, ești de două ori mai câștigat și nu poți să fii păcălit.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Horoscop aprilie 2024. Capricorn

Trebuie să se gândească mereu la faptul că precauția este mama înțelepciunii. De regulă, foarte rar pică în plasa cuiva, se spune că este cel mai calculat, din acest punct de vedere, dar precauția nu strică și trebuie să cântărească fiecare cuvânt. Empatizarea funcționează perfect.

Vărsător

El trebuie să-și ia timp, să gândească, să le întoarcă pe toate părțile, iar atunci nu va fi păcălit. Se spune că dacă cineva îl păcălește, și-o va lua rău.

Horoscop aprilie 2024. Pești

Ca să nu fie păcăliți, pentru că ei sunt foarte sinceri, se spune că pot fi foarte atenți la limbajul nonverbal. Prin urmare, dacă faci asta, îți dai seama dacă te păcălește, pentru că ai în spate senzori care te ajută.