Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Într-o astfel de săptămână, beneficiari sunt cei care știu să își ceară drepturile, știu care le este partea în diverse situații. Cei care au Mercur retrograd la naștere pot avea o existență haotică.
Irina Dumitrescu
01 apr. 2024, 12:31
Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie.  Schimbăm luna și lumea, că s-a zis cu gluma! În dragoste, săptămâna ce vine aduce un triunghi mistic pe zodii de Apă și de Pământ. Puneți-vă centurile de siguranță! Vin valuri de destin. Cariera și banii aduc talanți pentru înțelepți, specialiști, genii, inventatori, talanți munciți cinstit.

Vom avea și un Mercur retrograd în Berbec, deci avem zile în care nu mințim. Mercur face în așa fel încât să încerce să provoace, să bage bățul prin gard. Atenția trebuie să fie maximă și distributivă. Nu uitați că există oameni fără simțul umorului, care nu vor provocări. Mercur retrograd are planuri pentru fiecare dintre noi, vrea să revitalizăm lucruri, relații, parteneriate.

Horoscop Mihai Voropchievici 1-7 aprilie 2024. Apar bani în cont ca ciupercile după ploaie

Are menirea de a aduna lucrurile date prin vecini, de a recupera anumite bunuri sau bani, pentru cei care au prestat o anumită acțiune și, din bun simț, nu își cer drepturile. Atenție mare și la cei care se folosesc, cei care au Mercur retrograd la naștere, și pot avea o existență haotică. Cred că pot controla, manipula în beneficiul lor, dar nu sunt conștienți de asta. Universul nu doarme!

Cei care se cred mai isteți sau mai deștepți decât alții, pentru că au beneficii pe Mercur retrograd, au impresia că sunt deținătorii adevărului suprem, că numai ei pot să decidă soarta celor din jur. Într-o astfel de săptămână, beneficiari sunt cei care știu să își ceară drepturile, știu care le este partea în diverse situații. Cei care manipulează și folosesc vor aduna bile negre în Univers. Lucrurile trebuie să funcționeze cu foarte multă calmitate, discernământ. Atenție dacă șofați sau cum traversați, pot apărea anumite accidente.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie Berbec / Ascendent Berbec
Atenție la capcane de destin, în amor pentru unii, pe zona profesională pentru alții, periculoase și ca decor. Afecțiunile și sănătatea trebuie să fie o prioritate. Atenție și pe zona socio-profesională. Presiunea care vine de sus poate să ducă la insomnie, care poate fi periodică sau constantă.

Taur / Ascendent Taur
Dreptunghiul mistic format dintre Jupiter, Taur, Neptun în Pești, Lună în Scorpion, Lilith în Fecioară vă ajută să descifrați ceva. Dar numai cu răbdare, spre filoane profitabile, acolo unde sunt beneficiile.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Gemeni / Ascendent Gemeni
Ultimele clipe ale lui Mercur în Berbec vă oferă o stare de spirit pozitivă. Încrezători în viitor, pe plan profesional, pe plan social, pot apărea evenimente cu greutate.

Rac / Ascendent Rac
Cariera cere atenție și implicare maximă, de 1000%. Cine nu are cariera sau nu e activ, e vai de el, este problema lui. Dacă sunteți casnici, nu vi se aplică influența astrelor.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Leu / Ascendent Leu
Mai profunzi și mai atenți la detalii în relația cu cei din jur. Când vorbim de relația cu ei, nu este vorba doar de familie, ci și la zona socială, carieră, prietenii, parteneriate, amiciții, dar și zona sentimentală.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Comunicarea cu ce este sus va fi esențială. Blocaje cu dureri ascunse, mocnite. Planul astral, subtil, își cere drepturile!

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie Balanță / Ascendent Balanță
Aprilie anunță teste! O săptămână cu drive test pe destin. Piloți de curse veți fi și căutați autonomie. Este o săptămână cu teste diverse, diferă doar sectorul existențial, care pot fi 48 la număr, dar doar câteva dintre ele sunt vizate. Unii simt și le prefigurează vizavi de ce li se întâmplă, alții trebuie să înțeleagă de ce sunt dezorientați.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Scorpion / Ascendent Scorpion
Sănătatea își cere drepturile, dar munca vă revendică și ea. Important este să știți cum să munciți cu cap, coadă și cu măsură! Nu trebuie să dați sănătatea peste cap, trebuie să existe un echilibru în tot și în toate!

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna

Săgetător / Ascendent Săgetător
Luna albă face trigonocrație cu Soarele din Berbec, adică iubiri cu lecții de viață! Unele sunt adevărate, profunde, complexe datorită aspectului pozitiv pe zodii de Foc, altele pot fi iubiri cu spini.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Capricorn / Ascendent Capricorn
Îndeletniciri domestice. Ceva de dres, sigur puteți suna un meșter pentru că aveți de reparat. Alții vor avea aceste îndeletniciri și pe zona de carieră, un birou unde se administrează, unde trebuie reparat, făcut ceva.

Horoscop integral, pe playtech.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!