HOROSCOP APRILIE: Află ce ţi-au pregătit astrele, ce zodii au noroc

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna aprilie.

RomaniaTV.net
02 apr. 2018, 07:14
HOROSCOP APRILIE: Află ce ţi-au pregătit astrele, ce zodii au noroc

FECIOARA

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă extrem de bună şi frumoasă. Relaţia cu partenerul s-a îmbunătăţit simţitor şi aveţi planuri tot mai mari pentru viitorul apropiat. E posibil ca o escapadă amoroasă de la finalul lunii să vă aducă o veste extraordinară. Nativele singure au şi ele parte de noroc, pentru că au toate şansele să îşi întâlnească marea iubire la un eveniement la care nici măcar nu voiau să participe.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE 2018 OANA HANGANU: ce zodii sunt lovite de noroc, cine are parte de cumpene. Ce se întâmplă de Paşte

Ai cheltuit mai puţin în ultima perioadă şi acum economiile îţi prind bine. Perioada sărbătorilor pascale este una mai solicitantă financiar, însă tu te vei descurca de minune de această dată. Va fi o lună plină şi chiar dacă ţi se golesc buzunarele, eşti mulţumită cu ceea ce obţii şi cu sentimentul cu care rămâi.

 

BALANTA

Nu se poate spune că o duci extrem de bine pe plan sentimental în această lună, însă nici nu ai motive să te plângi. Cu toate că ţi-ai dori ceva mai mult de la relaţia ta, te mulţumeşti cu liniştea şi armonia care s-a instalat de curând. Nu îţi place conflictul, toată lumea ştie acest lucru, de aceea profiţi la maximul de tot ce trăieşti acum.

Citeşte şi HOROSCOPUL LUNII APRILIE PENTRU FIECARE ZODIE: Care este zodia favorizată de astre

Te aşteaptă cheltuieli mari de acum înainte, iar luna aprilie e doar începutul. Sărbătorile, vacanţele şi diferite evenimente îţi vor goli cardurile şi buzunarele, dar nu te vei plânge din această cauză. Faci totul din plăcere, de aceea nu există urme de regret. Mai mult decât atât, o mică mărire de salariu te face să te simţi şi mai bine!

SCORPION

Luna aprilie vine cu multe evenimente pentru tine, dar asta nu te sperie şi nici întristează. Dacă eşti singură, în primele săptămâni ale lunii ai toate şansele să îţi pice cineva cu tronc. Nu te arunca totuşi cu capul înainte, ci ia lucrurile treptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, cel mai probabil tu şi partenerul tău veţi fi într-o continuă acţiune.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, iar luna aceasta se anunţă şi mai mulţi. Aprilie îţi aduce noroc în ceea ce priveşte viaţa ta profesională, de aceea şi situaţia financiară se va îmbunătăţi odată cu avansarea ta. Cel mai probabil vei vrea să pleci undeva la finalul lunii să te relaxezi şi să te bucuri de roadele muncii tale.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.