Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele

Este o săptămână în care ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile importante, întâlnirile de afaceri sau semnarea contractelor. Află care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 19-25 octombrie şi cum te afectează:

19 oct. 2015, 13:58
Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele

Joi, 22 octombrie – Mercur cuadratură Pluto
Acest aspect tensionat dintre Mercur, planeta comunicării, şi Pluto, astrul secretelor şi al transformărilor radicale, va aduce o senzaţie de neîncredere în discuţiile importante. Toată lumea va suspecta pe toată lumea că ascunde ceva, că nu este de încredere sau că minte. Este mai bine să te concentrezi asupra vieţii sentimentale decât asupra chestiunilor de afaceri sau a celor profesionale, scrie eva.ro.

Duminică, 25 octombrie – Venus conjuncţie Jupiter

Aspectele favorabile pe care Venus le formează cu Pluto şi Jupiter la finalul săptămânii sunt excelente pentru relaţiile amoroase şi viaţa de cuplu. Te vei simţi foarte bine în compania persoanei iubite, iar prin faptul că Venus se află în Fecioară, cel mai probabil vă veţi demonstra afecţiunea unul altuia prin gesturi mărunte, dar foarte plăcute, precum un masaj sau o cină delicioasă.