Horoscop: Cele mai fidele şi infidele zodii. Află cu cine ai şansa la un viitor

Viaţa de cuplu poate fi dificilă, mai ales când nu ai încredere deplină în partenerul de viaţă. Nu ai niciodată siguranţa că el nu va călca strâmb şi nici nu poţi să stai mereu într-un stres, pentru că nu te vei mai putea bucura de relaţia pe care o ai.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 09:29
Horoscop: Cele mai fidele şi infidele zodii. Află cu cine ai şansa la un viitor

Se spune ca niciodata nu vom ajunge sa cunoastem cu adevarat omul de langa noi, insa aceasta vorba poate fi contestata, intr-o oarecare masura. Astrele ne vin in ajutor si ne ofera cateva informatii vitale despre partenerul de viata.

Asadar, afla care sunt cele mai fidele si infidele zodii, iar in acest fel iti vei putea da seama cu cine ai sansa la un viitor.

Berbec

Berbecul este foarte impulsiv si de multe ori se arunca cu capul inainte, fara a se gandi la consecinte. Este greu de stapanit si in mod sigur nu este genul de barbat care va accepta ca femeia sa aiba ultimul cuvant. Are un simt foarte dezvoltat pentru aventura si poate insela fara masura.

Citeşte şi Horoscop: Ce este Ascendentul şi ce spune despre personalitatea ta

Taur

Taurul este cel mai fidel partener. Odata implicat intr-o relatie, el va face tot posibilul ca totul sa mearga bine. Tine foarte mult la partenera de viata si ii face toate poftele. De asemenea, un nativ veritabil va dori sa stie de la inceput in ce directie se indreapta relatia, pentru ca lui nu-i plac aventurile si in mod sigur va suferi foarte mult daca ajunge sa dezvolte niste sentimente care nu ii vor fi impartasite in egala masura.

Ce animal ţi se potriveşte, în funcţie de zodie! Alege pentru armonie perfectă

Gemeni

Nativul Gemeni este caracterizat prin curiozitate si indrazneala, asa ca el intotdeauna va arunca un ochi peste gardul vecinului, doar asa, sa fie la curent cu ce se intampla in jur. Poate fi foarte rautacios si nu prea stie ce inseamna respectul pentru persoana iubita. Va insela fara sa stea pe ganduri si fara sa aiba remuscari.

Restul horoscopului pe Ele.ro