HOROSCOP: Atenţie la colegi şi la relaţiile de cuplu!

HOROSCOP: Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru miercuri, 29 ianuarie.

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 09:15
HOROSCOP: Atenţie la colegi şi la relaţiile de cuplu!

HOROSCOP Berbec

Ai grijă să nu flirtezi cu un alt bărbat, să nu vorbești despre relațiile tale anterioare sau să spui altceva care l-ar putea face gelos pe iubitul tău. Îți vei dori să câștigi bani repede, iar asta ți-ar putea crea unele probleme și te-ar putea face să-ți asumi unele riscuri.

HOROSCOP Taur

Ești într-o formă fizică excelentă, așa că ar fi păcat să te lași pradă exceselor de tot felul. Pe plan profesional, vei avea posibilitate de a te afirma și este posibil chiar să obții o realizare care îi va face pe colegi să fie invidioși. În relația cu iubitul tău, s-ar putea să faci o mică greșeală care va duce la discuții în contradictoriu.

HOROSCOP Gemeni

Unele evenimente neprevăzute te vor determina să privești în altă lumină câteva persoane apropiate. Vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești situația financiară dacă vei lua astăzi deciziile corecte. Evită să alergi după mai mulți iepuri deodată, deoarece proverbul se va confirma. Există riscul să închei ziua cu o senzație de nervozitate.

HOROSCOP Rac

Acasă te vei simți ca într-un sanctuar al seninătății și vei avea o stare de liniște minunată. În plus, partenerul tău va ști cum să creeze un climat de afecțiune și tandrețe. În aceste condiții, fii sigură că vei uita de micile probleme și griji cu care te confrunți în fiecare zi. Dacă ești singură, este foarte posibil să întâlnești un bărbat de care vei fi interesată.

HOROSCOP Leu

Îți va fi greu să te abții să nu-i faci o scenă iubitului tău. Vei primi o veste foarte bună din punct de vedere financiar, așa că te vei considera norocoasă pe bună dreptate. N-ar strica să pui și un bilet la loto, pentru că astrele îți sunt favorabile. Spre seară, s-ar putea să primești o vizită inopinată.

HOROSCOP Fecioară

Din păcate, relațiile cu colegii tăi de muncă vor fi cam reci. Ai grijă să nu te plângi că nu există un spirit de echipă la voi în birou, pentru că ceilalți îți vor purta pică. Vei evita să porți prea mult discuții, pentru că cei din jurul tău vor părea să fie preocupați doar de bârfe și cancanuri.

HOROSCOP Balanță

Vei depune eforturi pentru a-ți face noi contacte profesionale și vei reuși într-o oarecare măsură. Dacă te vei bucura de un mare succes, încearcă să rămâi modestă pentru a nu stârni antipatia colegilor. S-ar putea să primești o sumă neașteptată de bani, care îți va însenina ziua. Spre seară vei avea o discuție aprinsă cu o prietenă.

HOROSCOP Scorpion

Vei avea parte de o stare de armonie în cuplu, iar dacă te-ai certat cu iubitul tău există șanse mari să vă împăcați, în urma unei discuții cât se poate de serioase. Dacă nu ești implicată într-o relație, s-ar putea să cunoști pe cineva din pură întâmplare. Îți dorești să-ți schimbi locul de muncă, probabil din cauza unui șef de-al tău care e mereu cu ochii și gura pe tine.

HOROSCOP Săgetător

Fii pregătită pentru o schimbare despre care nu ți-ai fi imaginat nici într-o sută de ani că se va petrece. Va exista un semn de întrebare în ceea ce privește anumite aspecte ale slujbei tale. Vei avea discuții aprinse cu copiii tăi, însă este nevoie de ele pentru a-i ține sub control.

HOROSCOP Capricorn

Vei fi neliniștită într-o anumită privință, însă dacă dai dovadă de răbdare lucrurile se vor rezolva de la fine. Există riscul să te cerți cu iubitul sau cu soțul, probabil din cauza unei probleme de natură financiară. Într-adevăr, banii nu sunt totul, însă asta nu înseamnă că trebuie să fii de acord ca el să-i arunce pe geam.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro