Horoscop august 2014. Cum stai cu dragostea în ultima lună de vară

HOROSCOP AUGUST: Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta.

29 iul. 2014, 03:51
Horoscop august 2014. Cum stai cu dragostea în ultima lună de vară

Leu (22 iulie – 22 august)

Va fi o lună plină din punct de vedere amoros, de aceea trebuie să te bucuri cât mai mult de ea. Eşti îndrăzneaţă, vrei lucruri noi şl îţi cauţi fericirea oriunde şi oricând. Eşti dispusă să renunţi la orice pentru a găsi ceva mai bun, însă nu rişti fără să ai o garanţie măcar.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti singură, luna aceasta ar trebui să ieşi cât mai mult în oraş şi să încerci să îţi găseşti alesul. Doar aşa vei putea reuşi, nu stând în casă şi aşteptându-l pe el. În plus de asta, te vei distra pe cinste, Dacă eşti angajată într-o relaţie poţi avea parte de o neplăcere.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai o relaţie stabilă, ai toate şansele ca aceasta să treacă la nivelul următor. O nuntă sau apariţia unui copil poate fi evenimentul vieţii tale. Dacă eşti singură, nimic nu te poate împiedica să cucereşti pe oricine îţi iese în cale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cu siguranţă vei petrece clipe de neuitat alături de iubitul tău luna aceasta, cel mai probabil veţi pleca în concediu împreună. Chiar dacă o să ai parte şi de unele nemulţumiri, hotărârea ta te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vrei să porneşti în aventură, însă nu de una singură. E foarte important să găseşti persoana care are aceleaşi preocupări ca şi tine şi cu care să te înţelegi de minune. Vrei să încerci lucruri noi, atât din punct de vedere sexual, cât şi sentimental.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îţi doreşti din ce în ce mai mult o familie, asta în cazul în care nu ai deja una. Această lună este perioada în care poţi forţa puţin lucrurile spre a obţine ceea ce vrei. Fie că eşti singură sau nu, în ambele cazuri vrei stabilitate şi dragoste.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu şi iubitul tău vă veţi înţelege de minune în această perioadă, şi toate mofturile îţi vor fi satisfăcute de către acesta. Dacă eşti singură poţi simţi uneori că eşti nefericiă, însă vei realiza pe parcurs că nu este nimic atât de grav precum pare.

Citeşte mai mult pe eva.ro