Horoscop AUGUST 2015 – Succes fără precedent pentru Fecioare şi Vărsători

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna august în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 12:27
Horoscop AUGUST 2015 – Succes fără precedent pentru Fecioare şi Vărsători

Berbec

Pentru nativii din această zodie, cea de-a treia lună de vară nu este nici cea mai bună lună, dar nici una dezastruoasă. O serie de provocări se vor ivi în această perioadă, însă Berbecii le vor ține piept. Trebuie să îți păstrezi optimisul care te caracterizează pentru a trece peste toate obstacolele cu succes.

Pe plan profesional, Berbecii își recapătă încrederea în forțele proprii iar schimbarea de atitudine vine la pachet cu o mulțime de oportunități.  E momentul oportun să regândești și modul în care faci anumite lucruri la serviciu. Nu ar strica să încerci să fii mai eficientă.

Citeşte şi Ce AMULETA EGIPTEANĂ se potriveşte zodiei tale

În ceea ce privește viața de cuplu, lucrurile se complică.  Ești nehotărâtă, nu reușești să îți dai seama ce îți dorești și ai sentimente contradictorii. Cer e că, din păcate, până la finalul lunii nu vei reuși să lămurești situația.

Taur

Taurii se vor juca de-a liderii în luna august. Ceea ce este și mai interesant e că această postură îi prinde mai bine decât ar fi crezut.  Tot în august, nativii din această zodie vor fi foarte îndemânatici, reușind să facă lucruri de-a dreptul uimitoare.

Pe plan profional, vei reuși să găsești un echilibru care să te împlinească financiar. Dacă ai posibilitatea, amână toate întâlnirile de afaceri stabilite luna aceasta întrucât astrele nu te vor susține. De asemenea, trebuie să știi că nu munca în echipă, ci cea pe cont propriu îți va aduce succes, dar și satisfacții în această perioadă.

Oamenii din jur nu îți vor întotdeauna binele așa că te sfătuiesc să pui preț pe relația de cuplu. Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie, fii sinceră, răbdătoare și rațională. Nu te lăsa influențată de comentariile răutacioase. Cel mai de preț aliat al tău la acest moment este perseverența.

Vezi şi Horoscop: Cum îţi ceri iertare de la fiecare zodie

Gemeni

Ai încredere în propria persoană, dar și în proiectele tale așa că transmiți asta și celor din jur, care te consideră un om de încredere, dar și de succes. Ai susținerea apropiaților, dar și resursele necesare pentru a reuși în viață. Atâta timp cât îți menții atitudinea pozitivă, nu ai cum să dai greș.

Pe plan profsional, lucrurile iau o întorsătură radicală iar tu vei avea numai de câștigat. Dacă ai o afacere, atunci trebuie să îți regândești cheltuielile pentru a te asigura că nu risipești banii fără rost. Atunci când vine vorba despre problemele cu subalterii, trebuie să știi că numai tu deții cheia rezolvării acestora. Impune-te pentru a fi respectată, însă ai grijă să  nu sari calul!

Pe plan personal te bucuri de o mulțime de experiențe aparte și trăiești, probabil, una dintre cele mai fericite perioade ale vieții tale.  În ceea ce privește viața de cuplu, fii sinceră cu partenerul de viață, oricât de greu ți s-ar părea. Nimic nu doare mai tare ca minciuna și sunt sigură că nu ai vrea să îți riști fericirea alături de el.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.