HOROSCOP AUGUST 2018: Află dacă vei câştiga sau vei pierde bani în luna lui Gustar

Luna august este o luna profitabila din punct de vedere financiar, pentru multi dintre nativi. Banii par sa vina usor, iar unii au sanse reale sa se imbogateasca. Exista insa si cativa nativi pentru care luna august este o luna a cheltuielilor, iar banii vor disparea rapid. Afla daca te imbogatesti sau pierzi bani in luna august, in functie de zodie.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 12:04
HOROSCOP AUGUST 2018: Află dacă vei câştiga sau vei pierde bani în luna lui Gustar

Fecioara

Intervin cheltuieli destul de mari, dar cum-necum faci asa intr-un fel incat nu te destabilizeaza din punct de vedere financiar. Asta se datoreaza probabil si unui castig destul de important care se intrevede la orizont dupa data de 10 august. O planificare stricta a indatoririlor nu iti va strica deloc.

Balanta

Nu e cazul sa incepi proiecte noi, ci mai degraba sa le consolidezi pe cele existente. Reevalueaza-ti colaborarile si trece in revista obiectivele. Din a doua jumatate a lunii intervin cheltuieli neasteptate care iti vor da putin planurile peste cap. E nevoie de multa prudenta in gestionarea bugetului familiei.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile are vor rămâne singure şi în 2018

Scorpion

Trebuie sa dai dovada de mult calm in negocieri si demersurile tale vor fi incununate de succes. Sunt favorizate comunicarea si preocuparile intelectuale. Trebuie sa iti stabilesti obiective clare si sa iti faci ordine in colaborari si timp de un an de acum incolo vei avea numai de castigat. Eventual, o schimbare de profesie ar putea veni si cu castiguri satisfacatoare.

Rac

Trebuie sa iti canalizezi fortele in aceasta luna pentru a pune mana pe o mostenire sau pe o finantare in urma unui proiect pe care l-ai intocmit vara aceasta. Din fericire, daca te agiti intr-un mod pozitiv, ai mari sanse sa intri in posesia banilor. Ai putea face o achizitie importanta, o investitie rentabila. Nu te grabi in luarea niciunei decizii.

Leu

Popularitatea ta este in crestere, motiv pentru care si parteneriatele care se contureaza in aceasta perioada au mai mult succes. Nu este exclus sa reapara in atentie o colaborare mai veche. Norocul cel mai mare se contureaza in a doua jumatate a lunii, cand ai sansa sa castigi o suma importanta de bani care te va ajuta sa iti reglezi situatia financiara.

Sagetator

Castigi, dar si pierzi la fel de mult. Cu alte cuvinte, nu e o luna deloc linistita din punct de vedere financiar. Banii care iti intra in cont ies la fel de repede, pentru ca incepi sa investesti in lucruri pe care ti le doreai de multa vreme. Este o perioada in care te exprimi foarte bine, atat in scris, cat si verbal. Iti poti sustine initiativele si vei avea succes.

Citeşte continuarea pe Acasa.ro.