HOROSCOP AUGUST 2019. Cum vei sta cu banii, sănătatea, dar şi cu dragostea. Se anunţă surprize mari

Astrologii au făcut horoscopul pentru luna august 2019. Vezi mai jos ce ţi se va întîmpla pe plan sentimental, financiar, dar şi din punct de vedere al sănătăţii.

RomaniaTV.net
31 iul. 2019, 09:07
HOROSCOP AUGUST 2019. Cum vei sta cu banii, sănătatea, dar şi cu dragostea. Se anunţă surprize mari

Horoscop lunar general – august 2019

Ultima lună de vară se anunță a fi una destul de contrastantă. Dacă în prima ei jumătate suntem expansivi și ne dorim să ieșim la rampă, în a doua ei parte, s-ar putea să fim mai pragmatici și calculați. Dar pentru a ne face o idee mai clară despre ce anume ne așteaptă în august, ar trebui să ne aplecăm mai mult asupra evenimentelor astrale cele mai importante din acestă lună.

Citeşte şi 15 adevăruri despre zodia RAC. Nu degeaba se spune că iubeşte fără încetare

Mercur revine la mersul direct prin Rac: trăiri sub control

În data de 1 a acestei luni, mersur se întoarce la mersul direct prin semnul Racului, motiv pentru care ne gestionăm cu mai multă ușurință sentimentele și trăirile la începutul acestei luni. Sunt mai rare șansele în care acestea depășesc proporțiile normale și ne aduc în situația unor dezechilibre pe plan sufletesc. Dar cu toate acestea, există încă riscul de a lua unele lucruri prea personal. Așadar, este foarte important să avem grijă în continuare de modul în care manageriem acest sector.

Venus (Leu) careu Uranus (Taur): banii vorbesc, dar nu în relații

Primul aspect care se perfectează luna aceasta este cel tensionat de careu dintre Venus din zodia Leului și Uranus din semnul Taurului. Așa se face că, în cursul sau în preajma zilei de 2 când această configurație astrală se configurează, s-ar putea ca unele obiceiuri și tabieturi să ne coste mai mult decât ne-am așteptat. Orice relații care se formează acum pe alte baze decât cele sentimentale nu vor avea prea mulți sorți de izbândă pe termen lung. Se recomandă autenticitate.

Venus (Leu) trigon Jupiter Rx (Săgetător): expansiune scăpată de sub control

În cursul sau în jurul datei de 8, aceeași Venus trimite un aspect armonios de trigon lui Jupiter din Săgetător, aflat în mers aparent invers prin acest semn. S-ar putea așadar să avem tendințe de expansiune pe finalul primei decade a lui august, dar s-ar putea să ne fie greu să ne dăm seama când ar fi cazul să ne oprim. Este foarte important așadar să avem parte de un simț al proporțiilor bine conturat și să avem grijă să nu frizăm ridicolul. Riscul în acest sens ar putea fi destul de mare.

Mercur intră în Leu și Jupiter revine la mersul direct prin Săgetător: cine mai e ca mine

Din 11 încolo, Mercur tranzitează semnul Leului, iar Jupiter revine la mersul direct prin semnul Săgetătorului. Un efect pozitiv al acestor ingresuri este faptul că dispunem de o stare de spirit mai bună și nu ne dăm în lături să experimentăm lucruri noi. În același timp însă, s-ar putea să dăm dovadă de un orgoliu ieșit din limite sau să atragem prea mult atenția în direcția noastră. Nu este nimic rău în a ne promova, dar dacă o facem doar verbal și faptele nu ne susțin, nu ajungem niciunde.

Soare conjunct Venus (Leu): oportunități de afirmare (a iubirii)

În data de 14 august, Soarele formează o conjuncție cu Venus în semnul Leului. Pe fondul acestei uniuni de forțe, este posibil să fim mai carismatici și șarmanți decât de obicei. Suntem la mare trecere pe plan social, reflectoarele sunt ațintite asupra noastră, primim aprecierile care ni se cuvin și ne simțim în al nouălea cer. Dar pe de altă parte, s-ar putea să avem tendința de a ne lăsa pe tânjeală, de a ne culca pe-o ureche și a considera că va fi mereu așa. Trebuie să nu ne plafonăm.

Mercur (Leu) careu Uranus Rx (Taur): vorbe fără fundament real

În 16 a lunii, Mercur din semnul Leului trimite un distonant careu lui Uranus, proaspăt intrat în retrogradare prin semnul Taurului. S-ar putea ca, pe fondul acestei configurații astrale, să ne lansăm într-o serie de declarații care să nu fie primite cu prea mult entuziasm. Ba dimpotrivă, riscă să deranjeze echilibrul fragil de care avem parte în unele sectoare ale vieții noastre. Se dorește așadar să ne asumăm că vom crea valuri din pricina celor pe care le spunem în preajma acestei zile.

Marte intră în Fecioară: precauție înainte de toate

Din 18 începând, Marte se mișcă prin semnul Fecioarei. Dată fiind energia acestei planete și vibrația acestui semn. se prea poate să fim mai perfecționiști cu noi înține și cu ceilalți decât de obicei. Pe de-o parte, acest lucru ne poate aduce mai aproape de adevăratul nostru potențial, dar pe de altă parte, există riscul să alungăm oameni dragi din pricina standardelor greu de atins pe care le impunem. Se dorește așadar să găsim echilibrul între dorința de a persevera și o indlugență sănătoasă.
Mercur (Leu) trigon Jupiter (Săgetător) și Venus intră în Fecioară: declarații îndrăznețe, dar fondate

Mai multe detalii pe astrodex.ro.