Horoscop Minerva august 2020. Află care sunt zodiile norocoase. Cresc veniturile, dar apar necazurile în dragoste

Horoscop august 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această lună, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate și pun la cale planuri mărețe. Citește aici horoscop luna august 2020.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 04:06
Horoscop Minerva august 2020. Află care sunt zodiile norocoase. Cresc veniturile, dar apar necazurile în dragoste

Horoscop luna august. Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de o lună plină de suprize, așa cum nici nu s-ar fi așteptat. Se pare că vor apărea multe modificări la locul de muncă și aceste lucruri îți vor aduce doar beneficii, dar și ceva tensiuni, pentru că vreți ca totul să decurgă ca la carte. Plus de asta, relația cu coordonatorii tăi va fi din ce în ce mai bună, pentru că văd și ei cât ești de dedicat.

Horoscop luna august. Taur

Îți dorești de ceva timp să adopți un stil de viață mult mai sănătos, însă până acum ai tot amânat și nu ai avut deloc grijă la ce mănânci, la odihnă și alte aspecte ce țin de această parte. În luna august vei fi mai motivată ca niciodată și nimic nu te va descuraja, mai ales că ai în jurul tău oameni care te iubesc, te susțin și chiar te ajută să faci aceste schimbări majore.

Horoscop luna august. Gemeni

Vrei să îți schimbi domeniul de muncă în care activezi, pentru că ți se pare că nu te caracterizează ceea ce faci la momentul actual și te-ai pripit atunci când credeai că ai luat o decizie bună să te orientezi în această direcție și să nu te mai întorci niciodată din drum. Plus de asta, mai mulți prietenii îți vor fi alături în toată această perioadă de tranziție, pentru că și ei observă că locul tău nu e acolo.

Horoscop luna august. Rac

Veniturile tale vor crește considerabil în această lună, ceea ce te va determina să mergi într-o excursie la care nici nu mai visai și chiar să faci schimbări la locuință, pentru că vechiul design chiar începuse să te deranjeze în ultima vreme. Plus de asta, vei avea parte de câteva surprize și în relația e cuplu, după o perioadă în care lucrurile nu au stat atât de bine și au fost probleme.

Horoscop luna august. Leu

Nostalgia bate la ușa celor născuți sub semnul acesta. Începeți să vă amintiți de persoane din trecut, de evenimentele care le-ați petrecut alături de ei și care fie v-au lăsat sentimente plăcute, fie v-au marcat și acum nu le mai puteți uita din cauza faptului că au fost prea dure și v-au lăsat un gust apar. În rest, totul merge strună și veți avea o lună foarte productivă.

Citeşte mai multe pe huff.ro