Horoscop august 2020. Berbecii au noroc în dragoste, iar Peştii au parte de o mare surpriză

Horoscop august 2020. Zilele lungi şi temperaturile ridicate din luna august afectează pe toată lumea. De asemenea, în această lună toate zodiile dau dovadă de creativitate. Unele dintre ele îşi întâlnesc în sfârşit marea dragoste, iar altele vor suferi dezamăgiri. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 06:17
Horoscop august 2020. Berbecii au noroc în dragoste, iar Peştii au parte de o mare surpriză

Horoscop august Berbec 

Luna August ţi-ar putea aduce o promovare la locul de muncă și multe laude. Cu toate acestea, ai grijă să nu ţi se urce succesul la cap. Poţi deveni arogant şi iar cei din jur nu te vor accepta. 

Berbecii care nu au fost atât de norocoși în dragoste ar putea aștepta cu nerăbdare luna august. În sfârșit, ai ocazia să ieși și să întâlnești pe cineva nou. Este momentul potrivit pentru a face pasul următor.

Horoscop august Taur 

Ai grijă, energia ta atrage mulţi prieteni falşi. Taurul tinde să cadă în capcana obiceiurilor nesănătoase, deci ai grijă la alegerile alimentare proaste sau la consumul excesiv de alcool și alte substanțe nocive.

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să mergeți undeva în vacanță în acastă lună. Cu siguranță o meriți din plin după tot anul.

Horoscop august Gemeni 

August va fi o perioadă creativă pentru gemeni. Dacă v-ați dorit o schimbare de mult timp, acum este momentul potrivit pentru a face ceva în legătură cu acest lucru. August este plin de energie pozitivă în toate domeniile. Tot ceea ce ating Gemenii pare să înflorească. 

Horoscop august Rac

Luna august îţi va aduce succes în carieră. De asemenea, îţi poţi exprima cu uşurinţă ideile şi sentimentele. Luna aceasta ar putea să-ți aducă echilibru financiar. Preia inițiativa, partenerul va aprecia cu siguranță acest lucru.

Horoscop august Leu

Luna august va gravita mult în jurul plăcerii sexuale. Nu este nimic rău în a experimenta lucruri noi în pat, dar este important ca partenerul tău să fie de acord cu acestea. Vei simți o dorință profundă de a încerca practici sexuale neobișnuite și chiar tabu. Dacă partenerul nu îți împărtășește fanteziile, nu te supăra și mai ales, ferește-te de tendința de a înșela. 

Horoscop august Fecioară

August va aduce pentru Fecioară o doză mare de creativitate căreia vei avea tendința să-i dai frâu liber. Vei avea succes în carieră chiar de la începutul lunii. Şefii tăi te vor aprecia. Foloseşte-ţi timpul liber pentru a te relaxa şi pentru a-ţi face planuri de vacanţă. Nu-ţi neglija nici familia. 

Horoscop august Balanţă

August va aduce o ușoară atenuare a crizei emoționale, în orice caz, asta nu înseamnă că nu vei fi lovită de schimbări bruște de dispoziție. Balanța tinde, în mod natural, să păstreze totul în echilibru şi atunci când nu este în măsură să o facă, ar putea recurge la acţiuni de autodistrugere. Cu toate acestea, situația va fi din ce în ce mai bună, trebuie doar să ai răbdare. De exemplu, te vei descurca de minune la locul de muncă, vei aplica metode rapide și utile, astfel încât nu vei avea probleme să lucrezi în echipă sau singură.

Horoscop august Scorpion

Gândește de două ori înainte de a spune ceva, deoarece cuvintele pot vindeca, dar, din păcate, pot și răni. Scorpionul este în mod natural otrăvitor, astfel încât în situaţii tensionate, acesta și-ar putea împrăștia otrava și ar putea răni oamenii din jur. Ideea este să înveţi să controlezi eliberarea otrăvii. August te va face să reflectezi asupra sinelui și să realizezi că fiecare acțiune are consecințele sale ireversibile.

Nu uita să te relaxezi. Poţi avea probleme de sănătate. 

Horoscop august Săgetător

Luna august este ideală pentru vacanţă. Ai muncit din greu tot anul, aşa că meriţi să te relaxezi puţin. Atenţie, impactul oboselii pe care o vei acumula în această lună te va face să greșești lucruri mărunte. Chiar dacă consecințele vor fi minore, îți poți strica relația dintre tine și șeful tău. Oricum, te poți baza pe suportul partenerului și a familiei.

Horoscop august Capricorn

În luna august vei fi tentat să te întorci la obiceiurile pe care le aveai în copilărie. Capricornii vor dedica această perioadă carierei. Acum e o șansă nouă, deci trebuie să revii pe calea bună. Dacă dorești ceva, în August ai o șansă să obții acel ceva. Vei fi apreciat de şefi. 

Horoscop august Vărsător

Te vei bucura de multă linişte şi armonie în această lună.  August va aduce multe evenimente în zona profesională din viața ta. Fiecare Vărsător ar trebui să fie atent la asta. Vei avea probleme pe care nu le vei putea amâna. Dacă reușești să le rezolvi cu succes, vei fi lăudat din plin. 

Horoscop august Peşti

Vei avea o mare surpriză în luna august.  Situația se va redresa într-un sfârșit pe plan profesional dar și în viața personală a fiecărui Pește. Mai ales cei singuri for simți o trezire a unor sentimente tandre, pe care vor dori să le împartă cu cineva special. În această lună, vei avea cea mai mare șansă de a găsi un partener care are aceleași păreri car tine. Deci, armonia e garantată.

Sursa: www.steahoroscop.ro