Horoscop august: Afla cum stai cu iubirea

Luna august 2014 va fi marcată de foarte multe evenimente astrologice importante, iar influenţele acestora se vor resimţi puternic în viata multor nativi.

30 iul. 2014, 08:12
Horoscop august: Afla cum stai cu iubirea

Conjunctia dintre Venus si Jupiter este cea care va avea cel mai puternic efect, iar cei care nu stiu cum sa foloseasca aceasta energie se vor confrunta cu probleme in cuplu. In schimb, cei care isi vor deschide canalele de comunicare se vor bucura de perseverenta si noroc in dragoste,

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru luna august 2014:

Berbec

Norocul le va surade acestor nativi. Marte a plecat din casa cuplului, iar Jupiter isi va intra in rol, alaturi de Soare, Mercur si Venus. Erotismul va fi la cote maxime, iar astrele vor crea numeroase ocazii favorabile dragostei. Berbecii se vor bucura de toate placerile interzise si vor gusta din fericire.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt super-puterile tale în funcţie de zodie

Taur

Atmosfera va fi una apasatoare pentru acesti nativi, cel putin la inceputul lunii, din cauza Conjuctiei Marte – Saturn. Taurii vor fi pusi in fata unor situatii dificile, iar cei mai multi dintre ei vor avea de luat decizii importante. Viata de cuplu va fi ceva mai linistita, insa nici aceasta nu va scapa complet din vizorul unor elemente perturbatoare.

Citeşte şi Horoscop: Cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodie

Gemeni

Totul sta la baza comunicarii. Gemenii trebuie sa aiba mare atentie la informatiile pe care le transmit mai departe. Vor fi atrasi de persoanele cu care pot vorbi deschis si nu vor refuza experiente sexuale iesite din comun. Propunerile indraznete vor fi cheia unei perioade pline de magnetism erotic.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.