Horoscop: Cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodie

Micile defecte de comportament se pot transforma în greşeli greu de iertat. Află cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodia care te guvernează.

22 iul. 2014, 08:26
Horoscop: Cât de păcătoasă eşti în funcţie de zodie

BERBEC

Este impulsiva si spui prea usor ceea ce gandesti, iar asta poate avea repercusiuni grave asupra celor din jur. Insa la tine agresivitatea nu este doar verbala, ci se poate manifesta si fizic. Esti iute la manie si greu de stapanit, asadar nu e de mirare daca te incaieri la propriu cu cei care te-au deranjat. Trebuie sa iti controlezi acest pacat pentru ca sa nu le faci rau celor din jur, scrie acasa.ro.

Citeşte şi Horoscop: Ce trebuie să faci pentru o viaţă liniştită, în funcţie de zodia ta

TAUR

Te numeri printre pacatoasele zodiacului. Pentru ca te conduci dupa principiul „iert, dar nu uit”, cei din jur trebuie sa se astepte de la tine sa te razbuni in orice clipa. Esti zgarcita, insa nu cu tine, esti posesiva si chiar daca te infurii rar, atunci cand o faci se vede, se aude, se simte. Controleaza-ti pornirile, dar si dorinta de a avea mult si invata sa fii generoasa.

GEMENI

Esti o barfitoare innascuta si asta pentru ca iti place sa vorbesti mult, vrute si nevrute. Dar, nu uita! Se spune ca vorba multa e saracia omului, asadar nu te mai implica in discutii inutile in care risti sa nu iti mai controlezi cuvintele. Iar vorbirea de rau este cu siguranta un pacat.

Citeşte şi Horoscop. Cu ce defecte ieşi în evidenţă, în funcţie de zodia ta

RAC

Vezi intotdeauna partea goala a paharului si iti place sa iti plangi de mila pentru a atrage compasiunea celor din jur si a te simti ocrotita. Te vaicaresti de parca ce ti s-a intamplat tie nu i s-a mai intamplat nimanui si asta ca sa fii in centrul atentiei. Din nefericire, gandind asa atragi mai degraba insatisfactia, neimplirea, insuccesul.

Continuarea horoscopului pe Acasa.ro.