Horoscop Balanţă 2017: Previziuni astrale generale ale începutului de an

Află ce ţi-au prezis astrele pentru anul 2017, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 07:19
Horoscop Balanţă 2017: Previziuni astrale generale ale începutului de an

Cu două eclipse (una de Lună pe 11 februarie și una de Soare pe 21 august) în casa prietenilor, a grupurilor sociale, a speranțelor și a idealurilor de viitor, e clar că în 2017 Balanțele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care doresc să își construiască viitorul.

Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional.

Jupiter, guvernatorul casei comunicării Balanței, rămâne în Balanță până la 10 octombrie 2017, inspirându-te să explorezi noi posibilități de comunicare pentru a te afirma, pentru a te dezvolta în plan intelectual, personal, profesional.

Jupiter, Marele Benefic, se va găsi în cea mai mare parte a anului 2017 în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa parteneriatelor Balanței, și cu Pluton, situat în casa familiei și a căminului Balanței, reclamând desprinderea de anumite mentalități care nu te (mai) reprezintă.

Citeşte şi  HOROSCOP CHINEZESC 2017: Vine Anul COCOŞULUI DE FOC

Aspectele pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton sunt resimțite mai puternic în martie, august și septembrie 2017, când relațiile tale (indiferent de natura lor) se pot da peste cap din cauza dorinței de independență a celor cu care ești asociat sentimental și/sau profesional.

La 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa banilor Balanței și îți deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri.

Cu Saturn aflat în continuare (până la 20 decembrie 2017) în tranzit prin casa comunicării, a studiilor și a deplasărilor scurte ale Balanței, ai putea să te apuci de studiat subiecte care până acum ți se păreau mult prea dificil de înțeles sau de asimilat, subiecte care necesită efort, determinare, perseverență.

Ceea ce știi devine acum cea mai importantă carte de vizită, fiindcă Jupiter, guvernatorul casei comunicării Balanței, se află chiar în Balanță. Pe de altă parte, ideile tale tind sa fie cam prea conservatoare, tradiționaliste, fiindcă în casa comunicării Balanței se află Saturn, guvernatorul casei a IV-a a Balanței, dispozitat de Jupiter.

Procesul de învățare (mai ales acolo unde va fi nevoie de o schimbare de mentalitate) sau eventualele examene pot părea mai dificile în 2017, dar cunoștințele dobândite sunt solide și te vor ajuta pe termen lung. Lunile mai și noiembrie 2017 pot fi favorabile în acest sens. Fie treci mai ușor de examene, fie încep să apară oportunități de asociere pe baza noilor competențe sau diplome obținute.

Venus, planeta guvernatoare a Balanței, se află în 2017 în ciclul retrogradării (4 martie – 15 aprilie), activînd în perioadele de retrogradare casa parteneriatelor și respectiv casa muncii și a sănătății Balanței. Prin urmare, modul în care te raportezi la aceste domenii ar trebui revizuit cu mare atenție, pentru a înțelege cum ești integrat în relațiile tale personale și de muncă.

Sursa: eastrolog.ro