Horoscop bani august. Zodiile care au ghinion la bani. Cine sunt norocoşii lunii

Horoscop bani august. Cinci zodii au ghinion la bani, în luna august. Norocoşii lunii sunt scorpionii. Vor câştiga sume mari în ultima lună de vară. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 04:52
Horoscop bani august. Zodiile care au ghinion la bani. Cine sunt norocoşii lunii

Horoscop bani august Berbec

Berbecii  stau prost cu banii în luna august. Va apărea o urgenţă peste noapte şi le va fi greu să se redreseze. Vor primi ajutor în cele din urmă.

Horoscop bani august Taur

Nu se anunţă niciun eveniment major în această vară. Veniturile taurilor se anunță a fi stabile, exceptând cheltuielile de care deja știau, nu se va întâmpla nimic cu adevărat nou în viața lor.

Horoscop bani august Gemeni

Gemenii se numără printre nativii care vor pierde bani în luna august. Se vor duce pe reparaţii în casă. 

Horoscop bani august Rac

Racii au nevoie de bani pentru a rezolva o problemă de sănătate pe care au tot amânat-o.

Horoscop bani august Leu

Leii  sunt foarte neatenţi, iar din acest motiv vor pierde foarte mulţi bani.

Horoscop bani august Fecioară

fecioarele vor reuşi să pună bani deoparte. În afară de planurile de vacanţă şi de cheltuielile lunare, nu au pe ce să cheltuiască. 

Horoscop bani august Balanță

Nici balanţele nu vor rămâne cu prea mulţi bani în buzunare. Ori vor împrumuta pe cineva și nu îi vor mai vedea înapoi, ori vor colabora cu cineva pentru un proiect, iar ei vor da cea mai mare sumă de bani. 

Horoscop bani august Scorpion

Scorpionii sunt norocoșii lunii august. Vor câștiga sume mari de bani. Pe lângă veniturile lunare, aceşti nativi vor câştiga bani şi din alte colaborări.

Horoscop bani august Săgetător

Un fericit eveniment de familie te va băga la cheltuieli. Cu toate acestea, bugetul nu va fi depăşit, deci vei mai rămâne cu câţiva bani. 

Horoscop bani august Capricorn

Capricornii vor avea parte de o lună mai bună ca precedenta. Nu vor avea foarte multe cheltuieli, așadar vor putea să răsufle ușurați.

Horoscop bani august Vărsător

Vărsătorii vor pierde bani, deoarece ceva neprevăzut va apărea, iar lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. Banii îi vor ajuta să iasă din încurcătură.

Horoscop bani august Pești

Peștii vor avea o lună foarte liniștită și vor ști la ce să se aștepte, iar totul va decurge conform planului. Se poate ca o mică escapadă într-un weekend să fie singura lor cheltuială, însă nu vor face o gaură în bugetul familiei.

Sursa: playtech.ro.