Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la BANI în următoarele zile. Previziuni complete pentru nativi

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna decembrie. Aceasta spune care este zodia care primește mulți bani în următoarea perioadă.

06 dec. 2023, 08:56
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la BANI în următoarele zile. Previziuni complete pentru nativi
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care primește mulți bani

Astrologul Cristina Demetrescu spune că următoarele zile aduc bani, dar și probleme și situații mai ciudate pentru unii nativi. Care este zodia cu cel mai mare noroc.

Citește și: Horoscop rune 6 decembrie 2023: Sowelu aduce o eclipsă de energie, dar Wunjo aduce protecţie

Zodia care primește mulți bani

Berbec

Berbecul va avea de traversat niște perioade dificile. Nativii acestei zodii au multe lucruri de făcut, iar unele pot să se complice.

Pe plan financiar o vor duce foarte bine. Este o perioadă în care se acumulează bonusuri, ori câteva sume în plus care le vor prinde bine.

„Berbecul, într-adevăr, are foarte multe pe cap, are foarte multe lucruri de făcut la serviciu, lucrurile se pot cumva complica, dar și agenda sa personală se poate complica. În aceste condiții, este bine să se organizeze cum trebuie sau să ceară chiar și părerea unui șef, atunci când vede că nu se descurcă.

Să nu încerce să lase lucrurile așa pe ultima sută de metri, după care să fie și certat. Pentru el este, însă, o lună cu bani. Este o perioadă cu bani pentru Berbec. Acești bani pot fi inclusiv bonusuri. Se bazează el pe niște bani”, spune Cristina Demetrescu.

Citește și: Nativul care primește o sumă mare de bani de Moș Nicolae! Cine este norocosul

Taur

În prima parte din luna decembrie, Taurii sunt sfătuiți să evite excesele.

„Taurii sunt mai bine, să spunem, în această perioadă, dar nu e bine să facă excese și nu e bine să se obosească. Soarele în Săgetător nu este niciodată o energie foarte bună pentru Taur. Dar Taurul își ia energie din faptul că este apreciat și i se recunosc meritele și este și remunerat”, mai spune astrologul.