HOROSCOP BANI. Nativii care au cele mai mari slăbiciuni din zodiac. Cheltuie fără să stea pe gânduri!

Personalitățiile nativilor din zodiac sunt care mai de care mai diverse. Unii sunt mai economi,iar alții trăiesc momentul și nu se uită la bani.

23 nov. 2021, 18:03
HOROSCOP BANI. Nativii care au cele mai mari slăbiciuni din zodiac. Cheltuie fără să stea pe gânduri!

HOROSCOP BANI. Iată tot ce trebuie să știi despre slăbiciunile tale și a persoanelor dragi, atunci când vine vorba de bani.

HOROSCOP BANI. Nativii care au cele mai mari slăbiciuni din zodiac. Cheltuie fără să stea pe gânduri!

BERBEC:

Nu știi la ce să te aștepți din partea ta când vine vorba de bani. Poți fi cumpătat, poți folosi cupoane și căuta reduceri într-un minut, iar în următorul minut să îți cumperi o vacanță în Hawaii. Nu ești lacom și a avea o bogăție supremă nu este scopul tău. Vrei să ai suficienți bani pentru a face lucrurile care îți aduc bucuriefără stres.

TAUR:

Negociezi la sânge pentru ceva ce-ți dorești. Nu contează dacă te afli în altă țară sau la magazinul din colț. Nu vrei să plătești mai mult decât îți dorești și vei aștepta până când vei obține prețul pe care îl dorești. Acesta este un caz în care încăpățânarea ta naturală îți este de folos.

 

GEMENI:

Ești adeptul cheltuielilor impulsive de genul „vreau acum”. Dacă vedeți ceva, nu așteptați să vedeți dacă există oferte mai bune; trebuie să îl cumpărați. Ar fi bine pentru tine să îți stabilești un buget și să îți urmărești cheltuielile. Odată ce veți deveni mai conștient de cât de mulți bani pleacă, probabil că nu veți mai fi atât de liber cu banii dumneavoastră.

RAC:

Când vine vorba de bani, știi cum să-ți stabilești obiective financiare și ai un bun echilibru între cheltuielile pentru necesități și răsfățul ocazional. Cel mai bine este să te documentezi și să-ți asculți instinctul când vine vorba de oportunități financiare. Știți când să vă plasați banii într-o acțiune și când să îi scoateți.

LEU:

Deși ești destul de priceput la făcut bani, ai tendința de a te răsfăța prea mult cu obiecte scumpe din când în când. Dacă îți dorești cel mai nou dispozitiv electronic sau un nou model de mașină, ți le vei cumpăra, chiar dacă va trebui să ai grijă de banii tăi luni de zile după aceea.

FECIOARĂ:

Ești la punct atunci când vine vorba de a face, economisi, investi și cheltui bani. Încerci să nu împrumuți bani altor persoane sau să investești în lucruri pe care ți le-ar putea recomanda alții. Dar, cu suficiente laude, vei merge împotriva instinctelor tale și vei acorda un împrumut unui prieten.

BALANȚĂ:

Sunteți cel mai echilibrat dintre toate semnele. Poți face față atât vremurilor de restriște, cât și celor în care ai ceva bani în plus. Dacă ai nevoie de ceva de îmbrăcat la o petrecere, dar nu ai suficienți bani pentru a cumpăra ceva nou, vei merge la un magazin de vechituri și vei găsi ceva de îmbrăcat. 

Citește continuarea aici.

Citește și: Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influente