Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 1-7 MARTIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

02 mart. 2021, 06:04
Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021. O saptamana cu puternice energii. Este saptamana in care Marte, planeta actiunii, se muta in Gemeni. Urmatoarele saptamani se anunta mai active, mai pline de entuziasm si pasiune.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Ai multa activitate astrologica in jurul banilor in aceasta saptamana. Aspecte din sectorul de relatii iti atrag atentia sa nu strici armonia cu cineva pentru ca te arunci in cheltuieli inutile ca sa iti satisfaci placerile feminine sau, dupa caz, masculine. Chiar poti cheltui mai mult decat iti dai seama, deci fii cu luare aminte si la portofel dar si la relatiile tale.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Exista mai multa activitate in sectorul banilor si valorilor tale in aceasta saptamana. Poate insemna aparitia unui noroc si sansa ce poate fi instabil sau de scurta durata. Daca esti tipul de persoana amatoare de jocuri de noroc de orice fel, nu e o saptamana rea pentru tine dar in cazul unui castig ai grija sa pastrezi macar jumatate in portofel. Intrucat este impactat si sectorul relatiilor, ai grija sa nu iriti pe cineva pe teme ce tin de bani, daca nu esti atent ce spui si ce faci.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI si SUCCES 1-7 MARTIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Aceasta saptamana este despre activitatea astrologica mai intensa in sectorul datoriilor tale. Ai putea primi o factura, un telefon sau o reamintire despre o plata de efectuat. Nu ignora despre ce este vorba. Risti sa fii intr-o situatie neplacuta daca o faci pentru ca se pot adauga penalitati suplimentare. Persoana sau institutia careia ii datorezi bani poate recurge brusc la o metoda de colectare mai neplacuta a banilor. Daca nu ai datorii, esti linistit.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce zodii au noroc în prima săptămână a primăverii
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...