Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce zodii au noroc în prima săptămână a primăverii

Prima lună de primăvară aduce schimbări uriașe pentru toate zodiile. Iată ce te așteaptă începând cu această săptămână.

01 mart. 2021, 14:31
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021. Ce zodii au noroc în prima săptămână a primăverii
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

În general, îți place să știi unde stai în orice fel de relație, dar cu cât încerci mai mult să afli unde este trasată linia săptămâna aceasta, cu atât poți întâlni mai multe dificultăți. Tranzitele planetare ar putea sugera că lucrurile dintre voi sunt confuze. Dacă ai ceva important de discutat, poate ar fi mai bine să lași acest lucru pentru altă dată.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Cineva sau ceva necesită un ultim retuș final, astăzi. Nu renunța până când nu vei face acest efort final. Este posibil ca alte persoane să fi renunțat, dar acesta nu este un motiv pentru care să procedezi la fel. Dovedește celorlalți că poți termina ceea ce începi. Simți o conexiune psihică importantă cu cineva care simte în același fel. Știi instinctiv ce gândește sau ce simte. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă în munca ta.

Horoscop 1-7 martie 2021 Gemeni

Nu ai putea fi mai social chiar dacă ai încerca și acest lucru te va ajuta să primești atenția persoanelor care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente sociale și extinde-ți cât mai mult posibil rețeaua de socializare. În același timp, lucrează la abilitățile de comunicare pentru a obține răsplata bănească pe care o dorești și de care ai nevoie la orice loc nou de muncă sau misiune independentă care o ai.

Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021. Dragoste fara planete retrograde

Horoscop 1-7 martie 2021 cu Minerva Rac

Nu îți face griji că ai putea avea o seară plictisitoare când ieși din casă, deoarece acest lucru pur și simplu nu este posibil cu tranzitele actuale. Dacă intenționezi să te întâlnești cu un nou partener, fii pregătit să te distrezi. Este posibil să nu fie ceea ce consideri în mod normal a fi o ieșire de succes, dar te va face să te simți foarte bine.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Condițiile dificile legate de o prietenie au impact asupra sănătății. Câștigi perspectivă prin antrenament și poate că trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Pentru a rămâne în formă este nevoie de timp și concentrare, iar la acest lucru te pot ajuta relațiile, deoarece îți oferă timp să reflectezi asupra conflictului, în timp ce ai grijă de tine.

Continuarea pe huff.ro. 


loading...