Horoscop BANI si SUCCES 12-18 septembrie 2022. Se fac cadouri scumpe. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 12-18 septembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

13 sept. 2022, 06:25
Horoscop BANI si SUCCES 12-18 septembrie 2022. Se fac cadouri scumpe. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 12-18 septembrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Lucrurile la locul de munca sunt destul de bune, atat timp cat iti gestionezi corect obligatiile. Vei primi oferte pentru inceputuri noi, dar ar trebui sa lasi astfel de decizii pentru mai tarziu. Acum nu este momentul potrivit pentru schimbari. Finantele nu sunt chiar ce ti-ai dori, insa trebuie sa iti faci un plan solid daca vrei sa reusesti.

Probleme financiare pentru anumite zodii şi noroc în dragoste pentru altele, în a doua jumătate a lunii septembrie. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu este o saptamana propice schimbarilor. Daca aveai de gand sa incerci proiecte noi, ar fi ideal sa le amani pana cand vei avea o imagine mai clara asupra ceea ce se intampla. Atentie la bani. Nu cheltui sub impulsuri de moment.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 12-18 septembrie 2022. Ziua de cumpănă pentru fiecare zodie în această săptămână

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Mentine-ti o atitudine neutra cand vine vorba despre discutii in sectorul tau profesional. Urmeaza un program strict si nu face nimic care ar putea pune sub risc tot ce ai obtinut pana acum. Nu lasa entuziasmul sa iti afecteze judecata. Ramai concentrat si realist in tranzactiile si finantele tale.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.