Probleme financiare pentru anumite zodii şi noroc în dragoste pentru altele, în a doua jumătate a lunii septembrie. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu

A doua parte a lunii septembrie vine cu probleme financiare pentru unele zodii, dar şi cu noroc în dragoste pentru altele, spune astrologul Cristina Demetrescu.

12 sept. 2022, 16:31
Probleme financiare pentru anumite zodii şi noroc în dragoste pentru altele, în a doua jumătate a lunii septembrie. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu
Horoscop 2023 Cristina Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu prevede probleme financiare pentru Fecioare şi Peşti în a doua jumătate a lunii septembrie. Leii şi Vărsătorii sunt răsfăţaţii astrelor în sectorul financiar. Iar în sectorul amoros favorizaţi sunt Taurii, Fecioarele şi Peştii.

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii septembrie

În a doua parte a lui septembrie, Taurii trebuie să fie atenţi la sănătate! Riscă recidive medicale. Venus, care este în zodia Fecioarei, le aduc surprize în dragoste și celor căsătoriți sau în relații serioase copii.

Leii ar face bine să fie atenţi la comunicare. Mercur retrograd este pe zona de comunicare și favorizează erorile de comunicare. Nativii au tendinţa să vorbească vrute şi nevrute iar în câteva săptămâni ar putea regreta acele vorbe. În schimb, au foarte mare noroc la bani în perioada asta, fie primesc bani sub formă de cadou, fie vând ceva.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu 12-18 septembrie 2022. Ziua de cumpănă pentru fiecare zodie în această săptămână

Fecioarele cheltuie mult pentru etichetă. În schimb, Venus îi ajută foarte mult pe aceşti nativi. Slăbesc, arată bine, îşi cumpără haine, își regăsesc starea de bine şi se pot îndrăgosti.

Vărsătorul se cam sucește din punct de vedere spiritual, ideologic, în funcție de stările lui, în funcție de anumite situații. Azi crede în Dumnezeu, mâine nu mai crede. Ceea ce ar trebui să facă este să caute în universul apropiat pentru că el este de foarte multe ori cauza unor probleme. Primesc bani, însă, Vărsătorii, pentru ei urmează o perioadă foarte profitabilă pe plan financiar.

Peştii cheltuie nesăbuit în a doua jumătate a lui septembrie. Acum au o sumă semnificativă de bani, mâine n-o mai au. Dar dacă nu are noroc la bani, sigur, sigur are noroc în dragoste. În ultima parte a lunii septembrie, Peştii pot primi cereri în căsătorie, îşi pot găsi sufletul-pereche, potrivit Antena 3

Citeste si Horoscop special: Cum devin zodiile groaznice în dragoste