Horoscop BANI şi SUCCES 13-18 februarie 2024. Zodiile care uită de grija salariului şi fac cadouri scumpe apropiaţilor

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 12-18 februarie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. I

12 feb. 2024, 23:22
Horoscop BANI şi SUCCES 13-18 februarie 2024. Zodiile care uită de grija salariului şi fac cadouri scumpe apropiaţilor

Horoscop BANI si SUCCES 13-18 februarie 2024. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Multa actiune in casa banilor din zodia ta. Nu este exclus sa pornesti o afacere pe cont propriu si sa faci invitatii potentialilor clienti. Sansele unor castiguri materiale insemnate sunt foarte mari. Succes!

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Nativul din zodiac care are mereu noroc în viață. Are succes în orice situație, orice ar face
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai nevoie de mai multa concentrare la locul de munca. Fii atent la pasii care urmeaza pentru ca nu este exclusa o avansare sau o marire de salariu. Nu face lucrurile doar ca sa fie facute si implica-te activ in meseria ta. Vei vedea rezultatele cat de curand.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O saptamana agitata, in care vei avea de dus la bun sfarsit o multime de sarcini. Incearca, totusi, sa nu te suprasoliciti. Vei lucra sub presiune si te poti extenua. Rezolva sarcinile una cate una si nu uita de odihna. Nici Dumnezeu n-a facut lumea intr-o singura zi!

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop Minerva. Zodiile care primesc banii pe card până la finalul lunii februarie. În dragoste, şi scepticii au succes
Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
O saptamana stresanta, cu multe decizii de luat. Nu lasa, totusi, stresul si grijile sa-ti umbreasca mintea. Analizeaza plusurile si minusurile fiecarei situatii si actioneaza in consecinta. Da voie intuitiei tale fine sa iasa la suprafata.

Relatia Racului cu banii:
Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Cite;te mai multe pe sfatulparintilor.ro