Horoscop BANI si SUCCES 14-20 iunie 2021. Ce zodii scapă de datorii in aceasta saptamana

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 14-20 iunie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

15 iun. 2021, 12:07
Horoscop BANI si SUCCES 14-20 iunie 2021. Ce zodii scapă de datorii in aceasta saptamana

Horoscop BANI si SUCCES 14-20 iunie 2021.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Comunicarea este la cote excelente, iar unele situatii care pot degenera pot fi depasite cu usurinta daca esti diplomat. Fii atent la capitolul bani. Desi exista o oarecare stabilitate in aceasta zona, este indicat sa scapi de datorii pentru ca incep sa fie apasatoare.

Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O noua etapa in cariera ta este gata sa inceapa. Poti primi oferte interesante, trebuie doar sa fii atent la ce vei alege sa faci mai departe. Pot aparea si niste cheltuieli urgente si vei fi nevoit sa apelezi fie la reserve, fie la un credit. Atentie la ce si cum cheltuiesti.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Atmosfera pozitiva la birou, dar si decizii importante de luat. Sunt favorizate noi inceputuri. Poate incepe o colaborare noua sa un proiect in particular. Astrele par a fi favorabile unor castiguri substantiale. Pentru a stabiliza zona finantelor, incearca sa ai in control mai mare asupra cheltuielilor.

Horoscop Mihai Voropchievici 14 – 20 iunie. Ce zodii au parte de fertilitate şi belşug. Previziunile runelor
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT saptamana 14-20 iunie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 14-20 iunie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
Puterea

Incearca sa te gandesti cum ai ajuns in situatia de exces, fie ca este vorba de bautura, mancare, cheltuieli, munca. Foloseste-ti energia ca sa ajungi in echilibru. Multi oameni neaga realitatea si vor spune ca nu fac nimic gresit. Dar fii sincer cu tine insuti in acest moment. Cartea vine sa tea jute sa te indrepti, nu sa te arate cu degetul, sa te faca de rusine.

Horoscop TAROT. TAUR
6 de cupe

Aceasta carte inseamna nostalgie. Te uiti inapoi la ceea ce a fost. Poate e ceva ce are legatura cu copilaria ta. Dar, important este sa nu dai prea multa atentie la ceea ce a fost si sa te concentrezi pe amintirile placute. Mai mult, repeta-ti „zilele mai bune de-acum vor urma”, ca un fel de autoprofetie.

Horoscop TAROT. GEMENI
9 de spade

Aceasta carte sugereaza frica si anxietatea. Priveste cu atentie la grijile tale. Incearca sa nu dai vin ape oameni sau pe situatii pentru ceea ce simti. Concentreaza-te pe respiratie, te va ajuta sa te calmezi. Ai nevoie sa te protejezi impotriva acestei anxietati. Verifica ce anume din ceea ce se petrece poti controla, iar daca este ceva ce nu depinde de tine, renunta. Bucura-te de lucrurile mici, fii recunoscator pentru ce ai. Aceasta este frumusetea vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.