Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii

În timpul pandemiei, întâlnirile au fost ceva mai rare. Pentru cei singuri, perioada aceasta a fost cu atât mai grea.

14 iun. 2021, 17:58
Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii

Horoscopul verii 2021. Izolarea a schimbat modul în care abordăm relațiile, dar şi înţelegerea propriilor noastre nevoi, scrie explica.co. Iată ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic în lunile de vară.

Horoscopul verii 2021 BERBEC

Îți vei înţelege nevoia de independență mai mult ca niciodată. Tânjeşti după libertate şi după aventură. Va fi o prioritate pentru tine să găsești pe cineva care prețuiește aceleași lucruri. Dacă te afli într-o relație, vei prelua iniţiativa iar partenerul te va urma.

Horoscopul verii 2021 TAUR

Romantismul este întotdeauna important pentru tine. Dar, în acelaşi timp, ai vrea ca persoana de lângă tine să-ţi fie şi prietenă. În această vară, vei petrece mult timp alături de prieteni.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 14 – 20 iunie. Ce zodii au parte de fertilitate şi belşug. Previziunile runelor

Horoscopul verii 2021 GEMENI

Eşti gata să te concentrezi asupra dorinţelor şi nevoilor tale în materie de dragoste. Ai avut de-a face cu oameni care nu te respectau înainte și nu vrei să laşi să ţi se mai întâmple asta. Vara pare ofertantă şi nu este deloc exclus ca cel pe care-l aştepţi de multă vreme să-ţi apară în cale. Vrei să-ți poți exprima deschis gândurile și sentimentele.

Horoscopul verii 2021 RAC

Ești gata să ieși din cochilia ta. Nu ţi-ar displăcea puţină adrenalină în relaţia ta, dar după drame clar nu tânjeşti. Vrei o viaţă amoroasă presărată cu surprize frumoase și spontaneitate. Dacă ești singur, devii nerăbdător să găsești pe cineva care să-ți arate lucruri noi despre viață și lume. Întâlnirea cu cineva care nu corespunde tiparului tău ar putea fi exact condimentul de care ai nevoie. Dacă vă aflaţi într-o relație, vara aceasta îţi aduce oportunități pentru experiențe surprinzătoare.

Horoscopul verii 2021 LEU

Te aprinzi mereu vara, dar anul acesta dragostea ta va fi condimentată. Vei avea parte de focuri de artificii, distracții cu prietenii, aventuri și nopți fierbinți. Să găsești persoana potrivită, va deveni prioritatea ta. Caută, așadar, pe cineva a cărui iubire te vindecă, cu care poți să te arăți vulnerabil, care te înțelege și în care ai încredere. Dacă eşti, deja, într-o relaţie, asigură-te că aceasta va evolua, asigură-te că nu eşti trasă înapoi.

Horoscopul verii 2021 FECIOARA

Când vine vorba de dragoste, în vara asta ești în centrul atenției. Te concentrezi mai mult decât de obicei pe romantism, distracție și prieteni. Ești unul dintre monogamii zodiacului, așa că aventurile nu sunt pentru tine. Dacă te afli într-o relație, nu este exclus să auzi clopotele de nuntă. Multe Fecioare și-ar putea găsi perechea perfectă și s-ar putea să se logodească sau chiar să se căsătorească.

Horoscopul verii 2021 BALANŢĂ

Ai avut câteva suișuri și coborâșuri, dar în această vară, este timpul pentru pasiune. În ultimul an, te-ai întors la rădăcini și te-ai gândit la modul în care vrei să arate viaţa ta. Acum, în mod evident, îți dorești partenerul perfect și vrei de la el să-ții facă viață amoroasă palpitantă, sexy și pasională. Mai ai multe de jonglat cu alte zone ale vieții tale, așa că dragostea trebuie să fie amuzantă ca să merite.

Horoscopul verii 2021 SCORPION

Iubirea nu este întotdeauna o plimbare în parc pentru tine. Relațiile tale au fost presărate cu multe drame în ultimii ani. Pandemia te-a ținut departe de pasiune, mai ales dacă ești singur. Dacă te afli într-o relaţie, este posibil să meditezi mai mult ca de obicei asupra întrebării dacă ceea ce trăieşti este sau nu iubire adevărată. Dacă eşti parte a unui cuplu, acesta va fi momentul perfect pentru a vă aminti de ce v-ați îndrăgostit unul de celălalt și să aduceți acea magie înapoi.

Horoscopul verii 2021 SĂGETĂTOR

Anul trecut a fost propria ta versiune personală a iadului. Acum ești gata să ieși din cușcă. Dar ți-ai dat seama și ce înseamnă romantismul. Ai în față o mulțime de opțiuni, dar cuceririle de dragul cuceririlor nu mai sunt prioritatea ta. În schimb, cauți pe cineva care să-ți rămână alături. Vrei să te asiguri că, indiferent unde mergeți voi doi, veți fi întotdeauna acasă împreună.

Citeste si Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021. Contextul astral favorizează schimbările majore

Horoscopul verii 2021 CAPRICORN

Odată cu renunțarea la restricții vrei să te înconjori de oameni demni de tine. Nu te interesează să-ți irosești energia cu persoane care te trag în jos. Acum, că te poți întoarce înapoi în lume, te concentrezi să găsești pe cineva cu care nu te-ar deranja să fii alături 24/7. Este important pentru tine să fiți pe aceeași lungime de undă. Pentru cei aflați într-o relație, este un moment prielnic să vă condimentați rutina cu călătorii sau experiențe noi.

Horoscopul verii 2021 VĂRSĂTOR

Vara asta ai parte de noi începuturi. Ai petrecut mult timp să reflectezi și să-ți stabilești intențiile. Vei avea multe oportunități de flirt, sex și chiar să intri într-o nouă relație. Dar, înainte de a decide, trebuie să fii sigur că acea persoană înțelege cine ești tu cu adevărat. Dacă eşti parte dintr-un cuplu, vara va fi aventuroasă. Lasă-ți partenerul să aibă iniţiativa și vă veți bucura de călătoriile pe care le veți face împreună.

Horoscopul verii 2021 PEŞTI

Următorul capitol din viața ta este pe cale să înceapă și te vei afla în centrul atenției. Eşti una dintre zodiile privilegiate ale acestei veri. Eşti dornic să găsești pe cineva care crede în tine și în visele tale. Pentru Peștii care au deja un partener, puteți face pașii următori împreună în multe moduri frumoase.