Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 20-25 iulie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

20 iul. 2021, 06:04
Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Pot aparea obstacole la locul de munca, dar vei reusi sa le depasesti cu ajutorul colegilor tai. Aceste zile vor aduce noi inceputuri care anunta rezultate fructuoase. La capitolul finante, va trebuie sa faci miscari rationale, care sa te duca acolo unde vrei sa ajungi. Nu lua decizii pripite cu banii si nu semna contracte de imprumuturi in aceasta saptamana.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

HOROSCOP zilnic 20 iulie. Zodia care va avea parte de o zi genială. Nimic nu îi va sta în cale!
Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Noi provocari la orizont si incerci sa le duci pe toate la bun sfarsit. Esti destul de agitat, mai ales cand vine vorba despre datorii. Impreuna cu partenerul de cuplu faci un plan de reesalonare a datoriilor, pentru a scapa mai rapid de ele.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O saptamana pozitiva, la capitolul bani. Insa pentru a castiga mai mult la birou este nevoie de sacrificarea vietii de familie. Ai nevoie de o clarificare: merita efortul? Nu actiona daca nu ai raspunsul sigur la aceasta intrebare.

HOROSCOP RUNE 19 – 25 iulie. Schimbări radicale pe mai multe planuri pentru acești nativi
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...