Horoscop BANI si SUCCES 24-29 ianuarie 2023. Cine depăşeşte bugetul la cumpărături! Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 23-29 ianuarie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

24 ian. 2023, 12:08
Horoscop BANI si SUCCES 24-29 ianuarie 2023. Cine depăşeşte bugetul la cumpărături! Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 24-29 ianuarie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop februarie 2023. Zodia fericită a lunii! Va avea noroc triplu la bani, carieră și în iubire

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana armonioasa. Iei in calcul cateva cursuri online despre bani sau poate vrei tu sa ii inveti pe altii ce sa faca cu banii. Oricat ai fi de visator, Universul iti transmite mesajul ca pentru a avea bani, trebuie sa actionezi. Visele nu fac decat bani ipotetici.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai tot cautat parteneri externi pentru planurile tale de afaceri, dar niciodata nu ai privit in interiorul grupului din care faci parte. Esti singur ca nimeni din cercul tau de apropiati nu are aceleasi ganduri marete ca si tine? Verifica si s-ar putea sa-ti gasesti aliatii chiar mai aproape decat credeai.

Gromovnic din bătrâni. Ce spun cărţile vechi despre zodii. Cine vor fi „fluşturatici”, cine „gâlcevitori”
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai noi viziuni asupra ceea ce se intampla. Un prieten iti spune punctul sau de vedere si ai o perspectiva proaspata asupra realitatii. Gratie lui, s-ar putea sa impresionezi superiorii. Daca iese ceea ce-ti propui, vor veni banii.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.