Horoscop BANI si SUCCES 25-31 octombrie 2021. Ce zodii dau lovitura in aceasta saptamana. Celelalte se consolează în amor

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 25-31 octombrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

26 oct. 2021, 23:27
Horoscop BANI si SUCCES 25-31 octombrie 2021. Ce zodii dau lovitura in aceasta saptamana. Celelalte se consolează în amor

Horoscop BANI si SUCCES 25-31 octombrie 2021.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te bucuri de multa energie si poti face fata multor provocari. Te intalnesti cu oameni din trecutul tau care te pot ajuta in viitor in privinta capitolului financiar.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop special. Cele 3 zodii care s-ar putea îmbogăţi înainte de sfârşitul anului
Horoscop BANI si SUCCES 25-31 octombrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O saptamana cu decizii importante la capitolul bani. Desi capitolul investitii este o necunoscuta pentru tine, incepi sa studiezi intens acest capitol. Nu ezita sa ceri sfaturile unui consilier specializat in acest domeniu.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021. Karma se suprapune destinului nostru
Horoscop BANI si SUCCES 25-31 octombrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Semne bune saptamana are. Se anunta un castig bun, fie ca urmeaza sa iti schimbi locul de munca sau sa incepi un proiect pe cont propriu. Indiferent de situatie, se impune si o schimbare de look si de garderoba. La situatii noi, se cer haine noi.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...