Horoscop BANI si SUCCES 28 iulie – 1 august 2021. Influente majore in casa banilor!

Dai dovada de energie si dinamism care te ajuta sa iti duci la indeplinire planurile. Evita noile inceputuri sau colaborari in aceasta saptamana.

27 iul. 2021, 12:37
Horoscop BANI si SUCCES 28 iulie – 1 august 2021. Influente majore in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES. Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 26 iulie – 1 august 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Apare o provocare in sectorul cariera/autoritate. Poate ca ti se cere sa faci ceva intr-un domeniu pe care nu-l stapanesti foarte bine si ai sovaieli. Poate ca iei in calcul schimbarea locului de munca si ai semne de intrebare. Cel mai bine ar fi sa nu iei o decizie rapida si sa analizezi foarte bine orice miscare. Iar daca decizia trebuie sa fie rapida, trage cat mai mult de timp. Te pricepi foarte bine la asta!

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai o abilitate innascuta de a prezice viitorul, mai ales cand vine vorba de bani. Stii exact ce trebuie sa faci pentru a avea castiguri frumusele. Parca de nicaieri iti vine o idee pe care ar fi bine sa o si pui in practica, oricat de nebuneasca ar parea.

MERCUR in LEU 28 iulie – 11 august 2021. O nouă şansă pentru multe zodii

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Dai dovada de energie si dinamism care te ajuta sa iti duci la indeplinire planurile. Evita noile inceputuri sau colaborari in aceasta saptamana. La capitolul finante, fii atent la obligatiile fiscale. Nu le mai amana, caci risti penalizari. Nu iti asuma riscuri neverificate si nu face tranzactii speculative.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...