Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Provocările lunilor de vară sunt mari pentru fiecare semn astral, dar unele zodii au parte numai de lucruri bune. Astrologul Cristina Demetrescu are previziuni.

24 iul. 2021, 08:59
Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021.

Acest an anunță pentru zodia Leu, odată cu elevarea principalelor planete către emisfera superioară a hărții astrale, o perioadă lungă de până la 14 ani, în care veți putea contabiliza o serie de reușite atât în plan personal, cât și profesional. Rămâne de văzut dacă veți intra într-o autoprovocare sau vor exista și alți stimuli care vă vor antrena într-o evoluție ce va da satisfacția omului matur, care nu lasă timpul să treacă pe lângă el degeaba și învață pe zi ce trece, cât de importante sunt deciziile și vointă implicate, pentru a reuși în ceea ce va veți propune, potrivit astroastar.ro

Zodia Leu se remarcă adesea prin creativitate, generozitate, putere și ambiție, forță, prin a fi un bun conducător, doar că ultimii  trei ani au fost epuizanti atât din punct de vedere profesional, dar și medical, emoțional sau energetic. Cei mai câștigați acum sunt Leii tineri, care încă nu au apucat să se consume pe meterezele unor multinaționale, intrând proaspeți în arena. Cei care însă ați înțeles scopul ultimilor ani și ați hotărât că a venit timpul pentru o schimbare, aveți nevoie de o strategie și din toate calitățile voastre trebuie să așezați pe masă de lucru, creativitatea. Mereu am văzut această zodie că pe una norocoasă, haruita cu puterea de a transforma viața într-o “joacă”  menită să-si distribuie nativii în orice rol și-ar dori. De multe ori am întâlnit și Lei fără chef de joacă, irosind astfel oportunități reale, pentru că au luat totul prea dramatic.

Horoscop Cristina Demetrescu. Prima planetă grea care s-a ridicat deasupra orizontului a fost Saturn și va rămâne în zodia Vărsătorului până la 7 martie 2023. Așadar Saturn va dezleagă de niște lanțuri ce v-au strâns atât din punct de vedere profesional, cât și medical. Noutatea constă în faptul că Planeta Profesor nu doar că intră pe axa voastră, dar în următorii doi ani și două luni, situându-se în opoziție cu Soarele vostru, va fi că un examinator atent care va va testa nu doar cunoștințele, ci și performanțele. Saturn nu mai este profesorul care va învață, ci cel care ascultă ce ați învățat, ca la examen. Este o mare provocare, mai ales pentru Leii concentrați în viață lor de până acum pe imaginea, interesul, ideologia și confortul personal. Vărsătorul, zodia opusă Leului, dincolo de a fi un semn de deschidere mult mai amplă decât propriile interese, făcând referire la proiecte mari, de viitor, moderne sau care să satisfacă interesele unor grupuri, colectivități, ocupă casa relațiilor a căsătoriei, a parteneriatelor, a alianțelor, concurenței, dușmanilor știuți și proceselor. Saturn nu intră singur pe acest sector, ci împreună cu Jupiter, Marele Benefic, dar prin aglomerarea de planete care se produce în primele două luni ale anului avem semnale că acest sector al relațiilor se intensifica la maxim. Practic Leii vor începe să dea primele examene de oameni maturi, se vor confrunta cu provocări de la alții și pe lângă interesele personale, vor fi nevoiți să-și revoluționeze perspectivele, pentru a se descurca onorabil în perioada care urmează.

Într-o prima încercare și doar datorită prezenței lui Jupiter care este o planetă bună, Saturn pe casă relațiilor ,mai sus amintite, reușește să consolideze anumite relații, dar o va face prin teste. Această planetă provoacă relațiile către evoluție și transformare, iar voi jucați un rol esențial în orchestrarea acestei situații. Conjunctura este foarte complexă și îi vom dedica spațiu de descriere pentru că nu mai vorbim acum de o planșă pe care niște soldăței de plumb se prefac că se lupta, ci avem mai multe fronturi active. Fără o imagine de ansamblu sau o vedere din avion, este posibil ca unii Lei, căsătoriți bunăoară, să cedeze rapid și să ceară un divorț, încă de la primele vibrații pe care le aduce Saturn, mai ales că își aduc aminte ce s-a întâmplat în primăvara-vara 2020.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Rolul saturnian este să dilate timpul, prin încetinirea și crearea unor procese lente, ce seamănă cu niște travalii, dând în același timp de furcă unor relații imature, chiar unor foste căsătorii, din care însă au rezultat copii. Scopul este maturizarea acestor relații. Uneori oamenii se rafuiesc pentru nimicuri, stricând atmosfera relației până la a o distruge prin îndepărtare. Saturn aduce lecții noi, mai serioase și va face pe aceia care aveți un partener, să deveniți nostalgici după momentele în care lucrurile erau mai simple, doar voi mai capricioși. Cei puternici îl vor primi cu bucurie pe Saturn și vor înțelege în ce direcție se îndreaptă relația. Acum trebuie făcut un efort de consolidare, de susținere poate a partenerului în proiectele sale,  a-l ajută în cazul în care are anumite probleme, nu de a-l abandona, de a comunica clar și deschis pentru a înțelege ecuația cap-coadă. Saturn aduce sarcini în plus și este bine mai întâi să analizați, abia apoi să decideți. Doar în cazul mariajelor, Saturn mai aduce răceală emoțională și fizică, pentru că doi soți pot fi mereu preocupați de alte probleme ce ii epuizează. Poate fi vorba de un copil, de o relație la distanță, de o mutare de domiciliu, în țară sau străinătate, de o construcție, alte investiții comune, de un proces, de eforturi canalizate către părinți, socri, problemele de sănătate ale partenerului ori de foarte multă muncă. În acest caz, partenerii decid de comun acord și se angajează conștient în procesele ce urmează.

Leul nu doar trebuie să își vadă de ale lui, dar trebuie să dea timp și partenerului, dacă dorește ca mariajul să continue și să treacă cu bine de aceste noi provocări. Cuplul se îndepărtează de anumite prietenii, dacă acestea au devenit toxice sau au existat persoane care le-au creat probleme. Dacă soții se asociază într-o afacere, asta le va mânca din căldură căminului și peste un timp, pot câștigă bani, dar pot pierde din intimitate. Saturn oricum este un dușman al vieții intime a partenerilor și de multe ori se manifestă subtil, chiar dacă partenerii se iubesc și se înțeleg. Sexul devine din ce în ce mai rar, din varii motive. Se cumpără două televizoare, în loc de unul, iar dormitoarele de separă, pentru că soțul se trezește prea devreme etc. Poate nu știți cu cine aveți de-a face?

Saturn împreună cu Jupiter anunță și mariaje pentru cupluri vechi care încă nu s-au căsătorit, care au tras de timp și nu au luat până acum o decizie. În sfârșit unii se hotărăsc să facă pasul, copilarind destul până acum.

Acele mariaje , însă, care au fost distruse în ultimii ani de tot felul de probleme, infidelități, agresivitate, violență, absență, lipsa de comunicare etc,  dar care au supraviețuit atârnând de un fir de ață sau din atașamente emoționale, materiale ori ambiția unuia dintre parteneri, pot primi lovitură de grație de la Saturn, care rupe de tot.  Saturn poate anunța divorț între cuplurile căsătorite, dar cum vom vedea mai târziu și între parteneri de afaceri, care nu mai sunt compatibili. În acest caz, Jupiter este un ajutor, da curaj și anunță un divorț providențial. Dacă nu faceți pasul acum, ulterior se vor complica lucrurile.

Activarea acestei case a relațiilor retrimite cupluri deja divorțate în procese de custodie sau de obținere a anumitor drepturi asupra copiilor minori. Posibil că nici relația să nu se fi închis corespunzător ori unul dintre cei doi este un agresor, care între timp nu a mai găsit pradă și se întoarce la vechea victimă. Poate există o restanță legată de un partaj.

Unii Lei pot deveni obsedați de ideea de a se căsători și a avea un copil. Credeți-mă, nu este energia cea mai bună cu care puteți atrage partenerul ideal. Probabil căutați să puneți o bifă într-o căsuța goală și este periculos.

Realitatea este că Saturn verifică calitatea unei relații. E bună, o lasă, nu e bună, o elimină, din păcate. Dacă cei doi se maturizează și schimbă strategia pe ultima sută de metri, este posibil ca examenul să fie trecut. Sunt însă și cazuri în care nu mai există nimic de multă vreme, iar Saturn vine cu tabloul realității și dacă cei doi se hotărăsc să se mintă în continuare este problema lor.

Astrologul Cristina Demetrescu, previziunea anului 2021. Ce se va întâmpla cu banii românilor

Pentru că nimic nu este simplu pe lumea aceasta, dar pentru că oamenii primesc șanse, așa cum am mai spus, împreună cu Saturn care pune la încercare, consolidează sau desparte, după caz, iată apare și  Jupiter, Marele Benefic, tot aici pe casa relațiilor, a căsătoriei, partenerilor de afaceri, contractelor, concurenței, clientelei, dușmanilor știuți și a proceselor. Singur, de capul lui, Jupiter ar fi ținut-o numai în nunți și botezuri, ceea ce este și foarte posibil pentru mulți Lei în 2021, cu restricțiile de rigoare sugerate de Saturn. Pentru unii asta este problema lui 2021. Ar fi vrut nuntă mare, dar nu îi lasă Saturn. Mai mult, nu știu ce să facă. E simplu, organizați o nuntă mai restrânsă. Pentru alții însă aduce concilieri, o perioada de grație, reușite în tratative, parteneriate, chiar dacă Saturn vine și cu responsabilități, aduce prieteni în viață Leilor prin noile alianțe, prieteni ai soțului sau soției, se leagă prietenii solide.

Jupiter rămâne în Vărsător între 20 decembrie 2020-13 mai 2021 și 28 iulie – 29 decembrie 2021. În această perioada puteți rezolva pe cale amiabilă anumite conflicte, puteți analiza oportunitatea unor parteneriate și puteți semna contracte, primiți propuneri, puteți fi susținuți de parteneri în demersurile pe care le faceți, puteți cere ajutor de la parteneri, puteți învinge un adversar sau câștigați capital de piață în fața concurenței, puteți primi soluții avantajoase în procese sau puteți cel puțin să găsiți un avocat bun, dacă sunteți într-o astfel de situație. Puteți, angajat fiind, primi propuneri de a cumpără acțiuni în firma în care lucrați și în care ați dovedit că sunteți implicat.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Problema se complică din ianuarie, datorită unei adunări de planete în zodia Taur, în poziție culminantă a hărții, pe casa carierei, a tatălui, a rolului socio-profesional, a orientării profesionale, dar și a ceea ce se poate numi nume sau marca înregistrată. Uranus este în această poziție de trei ani deja și cum este o planetă revoluționară, multor Lei le-a adus schimbări reale sau cel puțin dorința de schimbare. Uranus a lărgit orizontul de adresare a Leului prin scopul sau profesional, i-a creat viziune mai largă, chiar și la nivel spiritual, fie pentru că a vrut, fie pentru că nu a mai putut face ceea făcea înainte, fie pentru că sănătatea l-a forțat. Uranus rămâne pe casa carierei până la 26 aprilie 2026 și va va purta unde nici nu va gândiți. Va trebui să va modernizati, să va adaptați digitalizarii, să va aduceți afacerile și în mediul online, puteți aborda domenii noi, atât că afaceri, cât și ca angajați sau mai degrabă poziții de conducere, va vor atrage domenii guvernate de Uranus, IT, aviație, televiziune, mass media, astrologie și alte științe uraniene, bioenergie, regie, energie, resurse umane, activități cu clienți din diverse ramuri,  activități sociale de protecție a mediului sau de lupta pentru diverse cauze, filantropie sau diverse acțiuni colective etc. Și Taurul este puternic activat de tranzitul Uranian și va încurajează să va transformați pasiuni legate de gătit, muzică, flori, culori, cosmetică într-o afacere serioasă.

Lilith traversează Taurul și aduce cu sine o vulnerabilitate care generează discrepanță față de puterea unei conștiințe superioare generate de Uranus.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ceea ce se întâmplă pe segmentul carierei datorită lui Lilith poate aduce temporar derută, blocaj financiar, dificultăți în a obține autorizații, probleme cu cei care va conduc, greșeli de decizie ale voastre, indiferent că sunteți un șef de department sau directorul unei societăți foarte mari, greșeli în strategia de investiții, dezorientare profesională temporară sau unele eșecuri ce atrag umbre asupra numelor sau renumelui vostru, controverse etc.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti
Problema vine de la cuadraturile formate între cele două case și deci între cele două grupuri de planete. Tatăl poate fi în dezacord cu partenerul vostru de viață. Propunerile tatălui legate de o implicare în afacerile sale pot strica echilibrul familiei. Evenimente neașteptate din familie duc la anularea altor evenimente. Este posibil să se producă conflict de interese între muncă voastră și cea a partenerului, fiind puși în situația să renunțați la ideile voastre. Se poate produce un conflict de interese sau o incompatibilitate între ceea ce faceți și ceea ce doriți să dezvoltați în paralel. Renunțați la ceva! Nu cred că ar fi o idee bună să puneți afacerea pe umerii cuiva.

Un soț sau o soție geloasă sau posesivă va descurajează să evoluați profesional, mai ales când veniți cu idei noi peste noapte și partenerul nu le poate digera rapid. Poate aveți nevoie de acordul soțului, soției, partenerilor de afaceri pentru credite sau investiții și aceștia opun rezistență, iar voi trebuie să luați decizii rapid, de unde și blocajul. O va face, în a două jumătate anului. Poate există conflict de interese între o relație și faptul că cel care va curtează este chiar superiorul ierarhic sau invers.  A amesteca munca și dragostea, nu sună bine. Există riscul să lezați sau să fiți lezați de o decizie de conducere și  să se ajungă într-un proces în instanța. Puteți avea procese până și cu Statul, atât în privința unor chestiuni personale, cât și legate de blocarea activității. Concurența va poate da bătăi de cap în prima parte a anului, apoi veți învață să va adaptați. Întâlniți adversari puternici și în sport, la fel, aveți dificultăți în prima parte a anului. În politică adversarii aruncă cu noroi în încercarea de a va discredita.

Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021
Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Cert este că multe se întâmplă brusc, peste noapte, dar parcă la voi efectul de distrugere este mai redus decât la alte zodii. Ceea ce poate avea de suferit este imaginea, statutul, cariera, poziția. Cu cât sunteți o persoană mai expusă și mai sus într-o ierarhie profesională cu atât trebuie să fiți mai precauți. Efectele colaterale sunt de ordin financiar, așa că nu ne jucăm! Punctul maxim este 21 ianuarie, apoi 11 februarie, ca și cum s-ar declanșa evenimente ce apoi tot anul va țin încordați.

Acesta rămâne marele eveniment al lui 2021, cel care va aduce surprize pe neașteptate. Însă există o rezervă masivă de aspecte armonioase de care toate zodiile beneficiază pe tot parcursul anului, așa cum nu am mai văzut de multă vreme.

Destinul traversează pentru Leu zodia Gemeni și casa prietenilor, a ocrotitorilor, a maeștrilor, a pasiunilor, acțiunilor voastre independente, dar și a celor civice. Între 5 iunie 2020 și 23 decembrie 2021 cât Destinul stă aici, aveți liberatea de a vă expune ideile, de a comunica, abilitatea de a atrage oameni, adepți, de a intra în grupuri unde va veți regăsi prin interesul comun față de anumite domenii, orientarea către cariere independente, odată cu travaliile la care ați fost expuși în ultimii ani, chiar și acum. Fiind o casă a Vărsătorului, zodie în opoziție cu Leul și cu maniera voastră de a privi viața până acum, este clar că veți suferi o transformare, ce are un prin efect diminuarea propriului ego, dar și a pasivității. Vreți să ajutăți și nu o mai faceți haotic, ca până acum, risipindu-va energia, veți învață în sfârșit să faceți ce trebuie și cât trebuie cu generozitatea voastră, prin idei creative și poziționarea voastră exact în rolul optim, care să manifeste la întreaga intensitate propriul potențial nativ. Ideile noi, originale, spiritual-holistice, artistice, civice, curajul, toate iau locul unor ambiții mai vechi de a demonstra că puteți să ajungeți în vârful unei ierarhii pentru a satisface propriul ego. Vă faceți prieteni sau sunteți implicați în viețile unora dintre ei, ajutându-i.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Lilith întră în Gemeni, pe aceeași casă astrologică, ca și Destinul, după 18 iulie 2021. Începând cu această dată și în special între 1 și 18 septembrie trebuie să fiți mult mai atenți la încurcă-lume ce promit și nu se țin de cuvânt. O lipsa de protecție va poate face să greșiți pe segmentele mai sus menționate. Geamănul guvernează comunicarea și nu ar fi rău  să nu riscați să va duceți discursul într-o zonă pe care nu o stăpâniți foarte bine.

În acest timp, Karma stă tot până la 23 decembrie pe casa iubirii și a copiilor. Apar ceva probleme pe care vi le aduce trecutul în prezent. Dacă cunoașteți pe cineva, poate ar trebui să îi știți și trecutul. O iubire poate fi o plată pentru alte greșeli din trecut, o altă persoană în viață iubitului sau iubitei, de asemenea, iar pentru că am vorbit mai sus despre posibile divorțuri, evident copiii pot suferi când există despărțiri. Un copil adult vă anunță că dorește să plece din țară.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Decembrie este o lună periculoasă pentru iubire, dar în restul anului atrageți ceea ce va ajută să va educe să nu mai repetați aceleași greșeli.

Acolo unde se afla Axa Destinului, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus, prieteni, activități independente, iubire, copii, în special, 19 noiembrie (Eclipsa de Luna) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Comunicarea drumurile, examenele copiilor, anumite direcții de viață pot fi dezordonate în astfel de momente.

Până pe 28 iulie 2021, Jupiter intră temporar în zodia Pești, dar va reveni de alte două ori în 2022. În cazul vostru, faptul că intrarea lui Jupiter în Pești întrerupe pentru două luni și jumătate tranzitul în Vărsător, s-ar putea lega bine de unele situații prezentate mai sus. În această ipostază Marele Benefic aduce bani, despăgubiri, câștiguri ale partenerilor, pentru care va spuneam că trebui să faceți anumite sacrificii, de a-i susține în proiectele lor, bani pe care ii faceți împreună cu cineva într-un parteneriat, dar și alți bani precum cadouri de casă nouă, credite, moșteniri, partaje sau alte venituri obținute prin soluționarea favorabilă vouă, a unor procese în instanța. Desigur și investițiile pot fi valabile, dacă țineți cont de blocajele menționate mai sus.

Jupiter în Pești are o vibrație mai specială și banii pot veni mai degrabă dacă implicați vocația voastră în procesul profesional. Cu Jupiter în Pești, nu poți face bani din orice, mai ales din afaceri cu frecvența joasă, dar ce pot să promit este că banii aceștia pot fi salvatori. Chiar dacă 2021 creează senzația de blocaj financiar, pot spune că voi veți soluționa orice incercare cu bine și temerile se vor risipi. Poate va temeți că nu reușiți să vindeți un imobil. Puneți anunțul din timp, în așa fel încât, din mai până în iulie să încasați.

Mai este ceva și nu mai are legătură cu banii. Casa a opta unde intră Jupiter este legătură cu lumea de dincolo, iar în Pești, această planetă se transformă într-un adevărat canal de comunicare cu lumile subtile. Cred că veți avea ceva experiențe interesante, cu atât mai mult cu cât le și căutați. Visele, senzațiile, semnele nu sunt întâmplări, ci este posibil să primiți un ajutor subtil de care trebuie să țineți cont. Se pot întâmpla experiențe inedite de decorporalizare. Sunteți anunțați despre un dar al vostru. Ține de voi dacă îl veți înmulți sau îl veți ignora.