Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata, cardul se alimntează până vineri

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 3-8 octombrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

03 oct. 2023, 12:25
Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata, cardul se alimntează până vineri
Șase zodii se vor îmbogăți în octombrie

Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Expansiunea si norocul pot duce la cresterea in circumferinta taliei, asa ca ai grija sa te tii de miscarea fizica si exercitii. Tot acestea iti vor mari influenta in lume. Asigura-te ca tii aproape de superiorii tai si de relatia cu ei prin intalniri periodice la munca. Intre timp, viata ta sociala se accelereaza, facand aceasta saptamana un timp excelent sa cunosti oameni noi si sa iti cunosti colegii si mentorii mai bine. Exista putere in asocierile tale.

Horoscop Cristina Demetrescu. Luna neagră vine cu pericole. Eclipsa este pe casă, pe cămin, probleme cu soacrele

Relatia Balantei cu banii:

Balantele au un barometru intern de echilibru cu privire la bani, deci nu au mereu nevoie de un buget ca la carte dar cu siguranta se asigura ca nu vor cheltui peste masura. Balantele adora sa cheltuie bani pe lucruri dar si sa faca cadouri prietenilor precum mese, vacante, haine, produse de frumusete. Din fericire, Balantele sunt constiente sa se intinda atat cat le este plapuma si au nevoie sa stie ca au fonduri puse deoparte pentru acele zile ploioase care pot aparea oricand, conform conceptiei lor.

Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Esti in raiul carierei saptamana aceasta. Iti asumi o pozitie mult mai puternica la munca si te bucuri de salariu si de beneficiile ce vin la pachet. Casa solara a vietilor trecute si a viselor este accentuata. Multe se petrec in mintea ta subconstienta ca vei fi surprins de cate de multe idei grozave iti vin la suprafata de acolo.

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Citește și: Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Vei lua si mai mult in considerare cum sa iti indeplinesti vise si sperante de mult stabilite. Prietenii, contactele sociale, apelarea la grupuri mai mari te ajuta sa te pozitionezi ca un expert in domeniul tau. Pe masura ce iti extinzi influenta pe aceste taramuri, fa tot ce poti ca sa iti conservi stabil investitiile si proprietatile. La nevoie, baga viteza sa le mentii si imbunatatesti ca sa aiba o foarte buna valoare de piata, in caz ca vreodata vrei sa vinzi din ele.

Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.