Horoscop BANI si SUCCES 3-9 ianuarie 2022. Influente in casa banilor, ce zodii dau lovitura la inceput de an!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 3-9 ianuarie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

04 ian. 2022, 09:33
Horoscop BANI si SUCCES 3-9 ianuarie 2022. Influente in casa banilor, ce zodii dau lovitura la inceput de an!
Horoscop bani si succes

Horoscop BANI si SUCCES 3-9 ianuarie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Saptamana are un inceput plat, deoarece luarea deciziilor nu este punctul tau forte. ESti pierdut intr-un labirint al propriilor ganduri deoarece optiunile tale in acest moment te baga in confuzie. Relaxeaza-te, incearca sa gandesti rationala. Tine cont de aplicabilitatea practica a ideilor tale. La sfarsitul saptamanii, lucrurile vor incepe sa se aseze intr-o maniera mai realista si mai optimista. Finantele tale sunt favorizate de noroc. Poti sa te relaxezi in aceasta privinta.

Horoscop bani 2022. Trei zodii vor atrage banii ca magnetul!
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O saptamana buna la lucru, profita de comunicarea buna cu colegii. Poti influenta oamenii potriviti ca sa iti pui in aplicare ideile si ati putea lucra impreuna pentru a gasi si cele mai bune solutii de implementare a acestora. Finantele se pot imbunatati spre finalul saptamanii. Gandirea matura te ajuta sa faci fata greutatilor cu care te poti confrunta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022. Săptămâna începe în forţă, dar către sfârşitul ei apar tensiuni care pot escalada
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Saptamana incepe cu o lipsa semnificativa de hotarare in ceea ce priveste problemele importante. Ar fi bine sa amani deciziile in aceste privinte. Dorinta ta de a-ti imbunatati finantele si statutul profesional te motiveaza sa faci pasi mari inainte. Finantele vor fi influentatele de ideile care iti vor veni. Unele pot aduce bani, altele pot sa-ti risipeasca banii.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri