Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022. Săptămâna începe în forţă, dar către sfârşitul ei apar tensiuni care pot escalada

Săptămâna aceasta, ne îndreptăm atenţia către realizarea de planuri pentru viitor. Astrele ne ajută ca, încă din primele zile ale anului, să știm exact care sunt obiectivele noastre şi încotro ne îndreptăm.

03 ian. 2022, 22:10
Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022. Săptămâna începe în forţă, dar către sfârşitul ei apar tensiuni care pot escalada

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022. Anul 2022 începe în forţă pentru majoritatea semnelor zodiacale, decise să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Şi nu este doar o simplă intenţie, va exista şi un ajutor semnificativ din partea astrelor. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a atras atenţia, la Antena 3, că cea mai tensionată zi din săptămână este vineri, când suntem ușor confuzi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 BERBEC

Berbecii sunt puşi pe treabă încă de la începutul săptămânii, îşi organizează bine activitățile, pun la punct detalii, se consultă cu prietenii sau caută surse de inspirație. Sunt atenţi la ce se întâmplă în jur, se consultă şi caută soluții. Vineri pluteşte puţină tensiune în aer din cauza drumurilor care nu decurg cum ar vrea şi din cauza faptului că nu au încredere în alegerile pe care le fac.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 TAUR

Taurii au gândirea limpede şi comunică eficient. Ştiu exact ce vor şi au grijă ce spun. Joi și vineri apar unele tensiuni la întâlnirile cu prietenii, nu lipsesc nici micile dezamăgiri, amânările sau lipsa de sincronizare. În weekend, simt nevoia să-şi încarce bateriile.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 GEMENI

Sfaturi, prezență și încurajări din partea unui amic sau prieten apropiat în prima zi din săptămână. Marți și miercuri sunt așteptări mari de la ceilalți, vrei ca unii să se țină de cuvânt. Discuții pe teme morale și atitudini incorecte joi și vineri. În weekend e nevoie de reculegere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 RAC

Săptămâna aceasta, nativii Gemeni sunt orientaţi către relații. Poartă discuții romantice și calde sau pline de înțelegere și toleranță. Săptămâna aceasta aduce stabilitate în acorduri și distribuire de sarcini. Joi și vineri apar unele tensiuni legate de drumuri sau călătorii, iar weekendul vine cu multe lucruri de rezolvat.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 LEU

Săptămâna asta, cuvântul de ordine este munca. Leii coordonează foarte bine activitățile și au rezultate. La începutul săptămânii, au parte de întâlniri cu diverse cu persoane cu experiență şi pun la cale planuri și proiecte noi. Vineri se cere atenție la sănătate, iar weekendul vine cu vizite și drumuri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 FECIOARĂ

Săptămâna începe cu idei creative, inspirație și proiecte. Fecioarele sunt cei mai eficienţi nativi ai zodiacului în această perioadă. Marți și miercuri apar şi primele rezultate ale muncii. Vineri, pot apărea tensiuni şi confuzii din pricina faptului că nu pot să-şi comunice succesele, ideile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie BALANŢĂ

Grijă pentru casă și sănătate la început de săptămână. Balanţele sunt într-o formă foarte bună, au chef de flirt şi de distracţie, sunt bine-dispuse şi arunc cu vorbe bune în stânga şi-n dreapta. Finalul de săptămână aduce armonie în cuplu şi momente magice alături de persoana iubită.

Citeste si Horoscop dragoste 2022. Cele trei zodii norocoase din horoscopul chinezesc care vor întâlni iubirea anul acesta

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 SCORPION

Idei, discuții fertile și sugestii frumoase. Simt că sunt cu motoarele turate la maximum. E nevoie să știe exact munca pe care o are de făcut. Calculele și propria agendă sunt făcute marți și miercuri. Tensiunile sunt legate de comunicare și de transmiterea ideilor. Muncă în weekend.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie SĂGETĂTOR

Sgetătorii fac o investiție, o cheltuială, îşi achiziţionează ceva ce le lipseşte de multă vreme. Au tot felul de drumuri și călătorii de făcut marți și miercuri. Joi și vineri, discuţii în familie în jurul unui subiect asupra căruia nu toţi au aceeaşi părere. În weekend vine distracția.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 CAPRICORN

Capricornii sunt într-o formă de zile mari şi sunt o prezență agreabilă pentru ceilalți. Dau dovadă de mult tact, de tandrețe, duioșie și multă dragoste. Toată săptămâna sunt în priză, sunt foarte preocupaţi de bani și reușite. Drumuri joi și vineri. Discuții sensibile în ultimele zile ale săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 VĂRSĂTOR

Începutul de săptămână vine cu multă energie pentru aceşti nativi. Sunt în formă, au soluții, chef de treabă și sunt foarte eficienţi. Mijlocul săptămânii le aduce nişte bani în plus. Spre sfârşitul săptămânii, nativii sunt contra cronometru, de aici și tensiunile. Weekendul vine cu nişte drumuri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 3-9 ianuarie 2022 PEŞTI

E o atmosferaă foarte bună la început de săptămână datorită oamenilor din jur. Sunt împărtășite sfaturi și probleme sentimentale. La mijlocul săptămânii, astrele îi ajută să înţeleagă probleme profunde sau mai vechi. E o adunare de energie și emoție. În weekend, nativii nu-şi văd capul de treabă.


loading...
Partenerii noștri