Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Schimbări spectaculoase pe plan financiar

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 30 ianuarie – 4 februarie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

29 ian. 2024, 23:32
Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Schimbări spectaculoase pe plan financiar

Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana cu multa agitatie. Ai multe de facut, multe de analizat si totul se petrece foarte repede. Cere ajutorul prietenilor, al familiei sau al partenerului de cuplu. Poti primi sfaturi care sa te scoata din impas.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

 

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Atentie mare in aceasta saptamana. Cineva iti prezinta un proiect care, la prima vedere, pare mana cereasca. Nu te arunca cu capul inainte. Pune totul la indoiala si fa propriile cercetari. Numai asa poti limita pierderile.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Planetele sunt în cruce, se pierd şi se câştigă bani, se ard etape în dragoste”

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Poti avea noroc la bani in aceasta saptamana. Trebuie doar sa fii atent si sa analizezi fiecare oportunitate. Fii deschis si accepta ca banii pot veni usor la tine. Nu te impotrivi! Mergi cu valul si victoriile vor veni.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical

Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
La inceputul saptamanii trebuie sa fii atent si sa faci miscarile foarte bine calculate. Nu lua decizii importante cu privire la viitorul tau si nu lasa dezacordurile sa rupa relatia cu oameni de la locul de munca. La capitolul finante, stai departe de achizitii inutile care iti vor da peste cap bugetul. Dupa jumatatea saptamanii, poti continua cu implementarea planurilor facute in trecut si pe care le-ai amanat din diverse motive.

Relatia Racului cu banii:
Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro