Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical

Camelia Pătrășcanu vine cu vești pentru fiecare zodie. Se pare că Racii trebuie să țină cont de lucrurile de care nu au ținut până acum, în timp ce Berbecii devin sceptici cu privire la persoanele apropiate. Iată ce au pregătit astrele pentru luna următoare.

29 ian. 2024, 16:40
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce îi așteaptă pe nativi în luna următoare. Vărsătorii și Gemenii se vor schimba radical

Prima jumătate a lunii februarie va fi aglomerată datorită prezenței mai multor planete în Vărsător. După 10 februarie, până pe 15, Luna va fi în creștere, iar energia Vărsătorului va fi foarte puternică. Soarele, Luna, Mercur și Pluto sunt în acest semn zodiacal.

Citește și Horoscop 30 ianuarie 2024. Zodiile pentru care se deschid porţile norocului de marţi

Până pe 10 februarie, tendința e de a elimina din viața noastră lucrurile care ne stânjenesc.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna februarie

Camelia Pătrășcanu spune că adaptarea poate fi încurcată de anumite complexe, neîncredere în propriile forțe, lipsa de viziune, dar și sentimentul că nu suntem pregătiți. Acceptăm soluții îndrăznețe și vom fi mai deschiși la idei noi.

Berbec

Pentru Berbeci apare o lămurire în legătură cu cercurile pe care le frecventează, oamenii pe care se sprijină. Simt că unele contexte sociale mai mult îi păgubesc decât îi ajută. Unii Berbeci își văd singuri de drum, nu mai acceptă aprobarea nimănui.

Taur

Taurii au o perioadă destul de ciudată în care rolul lor în lume e schimbat, altfel văzut. Pot simți că un context merge către altă direcție decât vor ei, că sunt contra curentului, dar au propriul lor curent. Trebuie să devină ei o ramură nouă, să găsească în ei ce caută, de fapt, în altă parte.

Gemenii

Gemenii își schimbă filozofia de viață. Iau în considerare faptul că un context în care se simțeau bine, o lume pe care o aveau se schimbă.

Caută ori să se adapteze, ori să își găsească o altă lume. Pentru unii e vorba poate doar de relațiile lor de colaborare, cert este că Gemenii vor căuta să găsească ce simt că le lipsește de la o vreme, iar cei care vor fi suficienți de înțelepți, cu siguranță vor intui calea potrivită.

Rac

Racii au o perioadă în care se eliberează de niște frici, mai ales materiale. Zona relațiilor e încărcată de planete. Ei își dau seama că pot pierde niște lucruri, dar pierderile pot fi avantajoase pe termen lung. Învață, după 10 februarie, cum să pună la loc ce au pierdut, adică să deschidă o altă perspectivă.

Leu

Pentru Lei va fi perioadă în care au ceva de asumat la nivel de imagine publică. Își dau seama că ei trebuie să facă un anumit lucru, că dintotdeauna și-au dorit ceva. Afirmă cu sinceritate o anumită poziție pe care ceilalți n-au ginit-o. Au curajul să spună cine sunt ei, de fapt.

Fecioară

Fecioarele sunt forțate să se adapteze la un cadru de lucru nou. Poate fi vorba și de tehnologie nouă cu care să se învețe. Mintea le merge foarte bine, din fericire. Discuții sunt la locul de muncă cu colegii, care înțeleg diferit ce se întâmplă în lume sau în mediul profesional.

Balanță

Balanțele sunt foarte active în primele săptămâni de februarie. Se pot angrena într-un proiect nou, asta dacă vor fi răbdători. Descoperă o iubire pentru ceva, un hobby, o pasiune pentru ceva nou.

Apoi, pentru altele intră în calcul faptul că parteneriatul conjugal nu mai e atât de fericit din punct de vedere financiar.

Scorpion

Scorpionii se reorganizează personal, independent de relațiile de familie. Mulți iau niște decizii de a-și schimba stilul de viață încât își schimbă alura: slăbesc, se îngrașă, se înfrumusețează. Ecourile sunt și în relațiile personale.

Săgetător

Săgetătorii au un februarie cu noi idei, noi preocupări. Sunt noi relații sociale, noi regulamente de lucru. Trebuie să învețe lucruri noi să se adapteze. Sunt îndemnați să transmită mai departe informații celor care nu știu. Pot avea un rol fantastic ca pedagogi.

Capricorn

Capricornii au planete în zona câștigurilor și banilor. E o efervescență de preocupare pentru mulți. Învață lucruri noi și dezvoltă o colaterală profesională. Înțeleg că e timpul să cheltuiască niște bani. Investesc în iubirea lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt încărcați de planete. Trec printr-o transfigurare acum. E o trezire după multă vreme de anchilozare mentală, dar și corporală. Sunt mai vizibili și pot primi tot felul de invitații din partea unor oameni care îi împing în față.

Citește și Ultimele săptămâni cu fierbintele Marte în calculatul Capricorn. Cum se schimbă viața zodiilor până în 13 februarie 2024

Pești

Peștii au parte de o eliberare. Dau niște poveri jos, care pot fi emoționale sau financiare ori chiar de sănătate. Unii își schimbă filozofia de viață astfel încât să scape de lucrurile care îi afectează. După 10 februarie pun la loc o speranță, o încredere nouă, un curaj nou, a transmis Camelia Pătrășcanu, potrivit Fanatik.ro.