Horoscop BANI si SUCCES  8-13 iunie 2021. Influente in casa banilor. Cheltuieli sau câştiguri?

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-13 iunie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

08 iun. 2021, 06:04
Horoscop BANI si SUCCES  8-13 iunie 2021. Influente in casa banilor. Cheltuieli sau câştiguri?

Horoscop BANI si SUCCES  8-13 iunie 2021. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop BANI si SUCCES  8-13 iunie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
In aceasta saptamana, cariera si autoritatea ta necesita mai multa atentie. Ca sa devii expertul ce esti pe cale sa devii implica mai multi bani din contul tau bancar si ulterior pentru buzunarul tau dar si mai mult spatiu necesar ca sa cresti. Aspectele astrale iti afecteaza casa banilor intr-un mod benefic. Strange cat de multi bani poti pentru o posibila retragere confortabila.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop BANI si SUCCES  8-13 iunie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Universul iti arata ca s-ar putea sa proiectezi o imagine interesanta a ta spre altii saptamana aceasta. Unii te pot vedea ca esti exact asa cum vor ei sa fii decat esti de fapt, dar nu te ingrijora. Intre timp, esti pe cale sa primesti un mesaj important despre o noua oportunitate financiara. Tu asigura-te ca raspunzi la acel mail sau la acel apel telefonic.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii vor avea Casa Banilor plină până la sfârşitul anului

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Esti in mod special puternic in aceasta saptamana. Cu toate acestea, aspecte ce afecteaza casa ta de angajari indica faptul ca este un timp excelent sa iti trimiti cvuri sau sa mergi la interviuri daca esti in cautarea unui nou job. Daca esti angajat si doresti sa ramai pe loc, este momentul sa aduci in discutie o crestere de bani sau o promovare profesionala. Daca ai afacerea ta, pune-ti intrebarea daca aceasta poate trai fara prezenta ta in ea. Daca nu, ia in calcul serios care iti sunt colaboratorii esentiali si cum poti creste randul lor.

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021. Luna Nouă în Gemeni anunță schimbări favorabile în viețile unor nativi, în timp ce ale altora pot fi bulversate

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri