Horoscop Urania 5-11 iunie 2021. Luna Nouă în Gemeni anunță schimbări favorabile în viețile unor nativi, în timp ce ale altora pot fi bulversate

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 5-11 iunie 2021 sunt Luna Nouă în Gemeni, fenomen care se va produce în data de 10 iunie, şi intrarea planetei Marte în Leu, pe 11 iunie.

04 iun. 2021, 13:31
Horoscop Urania 5-11 iunie 2021. Luna Nouă în Gemeni anunță schimbări favorabile în viețile unor nativi, în timp ce ale altora pot fi bulversate

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021. Ambele fenomene astrologice ale săptămânii vor avea un efect puternic asupra vieţii nativilor din toate cele 12 semne zodiacale, care vor fi afectaţi în diferite sectoare de viaţă.

Citeşte previziunile complete ale Uraniei pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021 BERBEC

În ziua de 10 iunie, la 13:52, se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, însoțită de o eclipsă de Soare. Acest context astral le poate oferi nativilor prilejul de a afla un aspect important pentru ei sau pentru activitatea pe care o desfășoară și care le va contura un raport special de forțe și încrengături de interese.

Citeste si Horoscop iunie Mariana Cojocaru. Trecutul karmic vă ajunge din urmă. Eclipsele ţin zodiile între ciocan şi nicovală

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care se va plasa în tranzit prin sectorul vieții afective căreia îi va da o tentă impulsivă, intensă și pătimașă.

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021 TAUR

În ziua de 10 iunie, se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, însoțită de o eclipsă de Soare. Ea va influența sectorul banilor câștigați prin muncă și efort personal, dar va trasa și direcția valabilă pentru următoarele șase luni sau chiar pentru viitorul an din punct de vedere financiar; nota generală sugerată nativilor va fi cea de instabilitate; ea le va atrage atenția asupra nevoii de a nu lua decizii la întâmplare.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, tendințe spre interiorizare, spre trăire sufletească intensă sau spre exprimare a sentimentelor în chip degajat.

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021 GEMENI

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, impulsuri interesante pe fondul Lunii Noi în Gemeni, din 10 iunie, care va fi însoțită de o eclipsă de Soare, care ar putea declanșa adevărate revelații în planul cunoașterii; limpezire a minții, flash-uri mentale care le pot îndrepta atenția spre aspecte esențiale din viața lor pe care nu le-au conștientizat suficient.

Se va încheia un ciclu de disponibilități și provocări astrale inaugurat anul trecut pe vremea asta și se va deschide altul, pentru viitorul an, în care aceste persoane vor trebui să se dezvolte, să se afirme ori să se maturizeze mai ales la nivel mental.

Citeste si Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Horoscop Urania 5-11 iunie 2021 RAC

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, impact al Lunii Noi în Gemeni, din 10 iunie, însoțit de o eclipsă de Soare asupra stării de sănătate a nativilor. Fără a fi vorba de o stare organică dezagreabilă sau alarmantă, multe persoane născute în acest semn vor simți un balans între un bine organic și o modificare trecătoare, nu neapărat deranjantă, dar, cu siguranță, alarmantă, prin alternanța dintre normalitate și tulburarea de moment.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro