Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 27 februarie – 3 martie 2024, conform influentelor date de miscarea astrelor.

27 feb. 2024, 00:19
Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile
Zodiile care au succes la bani în 2024. Acești nativi vor fi șocați de veniturile substanțiale. Te numeri printre ei?

Horoscop BANI si SUCCES 27 februarie -3 martie 2024. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Se prefigureaza o noua activitate care iti va schimba radical situatia financiara. Desi banii vor veni, este indicat sa urmaresti si sectorul datorii si sa vezi daca nu poti achita mai repede unele dintre ele.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Activitate intensa la capitolul cariera, in aceasta saptamana. Desi nu-ti place foarte mult sa iesi pe teren, aceste intalniri iti pot largi reteaua de cunostinte. Nu se stie niciodata cand cineva pe care il cunosti acum iti poate da raspunsurile de care ai nevoie cu privire la bani.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

DOUĂ planete intră în INIMA Soarelui. 10 zodii care se bucură de cel mai spectaculos CAZIMI între 27 și 29 februarie 2024

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Te framanta intens capitolul cariera. Nu iti mai plac anumite aspecte legate de conditiile de lucru, de colegi. Daca nu iti plac, de ce mai esti aici? Gandeste-te daca nu cumva este mai bine sa cauti ceva in alta parte!

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
Universul iti ofera oportunitatile pentru a castiga mai multi bani. Trebuie doar a ai curajul sa apuci taurul de coarne. Nu va fi usor, insa eforturile vor fi rasplatite pe deplin. Ai incredere in abilitatile tale de negociator.

Banii se vor lipi de două zodii la începutul lunii martie. Acești nativi atrag bogăția ca un magnet

Relatia Racului cu banii:
Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Citeşte mai multe, pe sfatulparintilor.ro