Horoscop BANI si SUCCES SEPTEMBRIE 2020. E saptamana Lunii pline in Pesti. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 31 august – 6 septembrie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 02:50
Horoscop BANI si SUCCES SEPTEMBRIE 2020. E saptamana Lunii pline in Pesti. Influente in casa banilor!

Saptamana este marcata de Luna plina in Pesti. Energia acestei Luni pline in sensibilul si spiritualul Pesti este una puternic feminina, receptiva si buna pentru manifestari. Deci primim oportunitatea de a ne transforma unicitatea in ceva real care sa aduca beneficii lumii in mod palpabil.

Iata ce aduce zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu renunta imediat ce lucrurile devin dificile. Planifica-ti obiectivele, lucreaza corect si vei fi recompensat. Totul este in mainile tale. Daca faci ce trebuie, meritele iti vor fi recunoscute, in cele din urma. Ai grija si la capitolul bani. Daca ai investit in ceva, ai putea observa cresteri ale veniturilor din acea sursa.

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Banii sunt la fel de importanti ca apa pentru majoritatea zodiilor. Nu si pentru tine. Tie iti plac huzurul, luxul, vacantele. Saptamana aceasta te concentrezi pe achitarea tuturor datoriilor pentru a putea face din nou alte cheltuieli. Ia in calcul, totusi, economisirea a cel putin 20% din castiguri.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Tie iti place sa faci lucrurile in maniera proprie. Insa, in ciuda incapatanarii tale caracteristice, poti fi si un foarte bun coechipier. Saptamana aceasta vei face echipa cu partenerul de cuplu. Impreuna puneti la cale proiecte care va pot aduce castiguri financiare semnificative. O perioada propice sa imbini creativitatea cu actiunea.

Relatia Gemenilor cu banii :

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere acti

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...