Horoscop BANI si SUCCES. Toate economiile se fac praf pentru cadourile de Crăciun

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 13-18 decembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

13 dec. 2022, 21:32
Horoscop BANI si SUCCES. Toate economiile se fac praf pentru cadourile de Crăciun

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O energie noua te cuprinde. Daca ai fost pasiv pana acum, Universul te pune la lucru. Daca ai fost prea agresiv, te mai domoleste putin. O perioada excelenta sa faci bani. Trebuie doar sa ai curajul sa-ti asumi riscuri.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Activitatea in zona carierei este intensa. Pot aparea mai multe responsabilitati, dar si mai multi bani. Totusi, esti sigur ca le poti face pe toate? Oricat de promitator ar parea sa fii omul orchestra, nu functioneaza intotdeauna Fii precaut!

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Te bucuri de mai multa energie decat in perioadele trecute si esti gata pentru planuri mari. Atentie, insa, s-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ. Indiferent ce plan iti faci, iti trebuie si unul de rezerva.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Aceste 4 zodii l-au prins pe Dumnezeu de un picior! Sunt binecuvântate până la Anul Nou 2023

Horoscop bani si succes RAC (21 iunie – 22 iulie)
Saptamana anunta schimbari importante. Esti pregatit sa le faci? Totul depinde numai de tine. E drept ca poti fi speriat de ceea ce urmeaza, insa totul este pentru o cauza nobila: Noul TU. Ai curaj!

Relatia Racului cu banii :
Pentru Raci, banii sunt in totalitate asociati cu cuibul, fiind foarte important pentru ei sa aiba o fundatie solida in care sa se ocupe de cei dragi si o casa sigura si foarte confortabila. Nu isi cheltuie banii impulsiv. Daca fac planuri sa cumpere ceva substantial in casa, vor face cercetari ca sa fie siguri ca e cea mai buna oferta. Racii stiu sa isi faca un buget si sa tina de el si sa il pastreze pentru cheltuieli mari si importante. Ei nu vor sa simta niciodata frica de a nu avea suficient pentru a-si mentine casa ; daca asa ceva s-ar intampla, s-ar invinovati si intreaga lor lume s-ar destrama.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro