Horoscop bani şi succes: Zodiile care atrag norocul ca un magnet până la finalul săptămânii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 16-22 octombrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

18 oct. 2023, 14:13
Horoscop bani şi succes: Zodiile care atrag norocul ca un magnet până la finalul săptămânii
Horoscopul banilor. Ce zodii stau cel mai bine la capitolul financiar

Horoscop BANI si SUCCES 16-22 octombrie 2023. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Tu stii ce vrei, financiar vorbind, si esti in etapa in care pui la punct un plan bun si detaliat pe termen lung care sa te ajute sa iti implinesti obiectivele. Aspectele astrale iti faciliteaza noi realizari in acest domeniu al vietii si te simti mai increzator ca oricand. Dar a avea o personalitate asa de ferma si puternica poate sa nu fie cel mai bun mod sa ii atragi pe altii de partea ta. Gaseste o balanta intre a te face inteles si a asculta si pe ceilalti ce au de spus.

Horoscop Minerva. Grijă mare cu conturile bancare, eclipsa aduce clarificări financiare şi amoroase

Relatia Balantei cu banii:
Balantele au un barometru intern de echilibru cu privire la bani, deci nu au mereu nevoie de un buget ca la carte dar cu siguranta se asigura ca nu vor cheltui peste masura. Balantele adora sa cheltuie bani pe lucruri dar si sa faca cadouri prietenilor precum mese, vacante, haine, produse de frumusete. Din fericire, Balantele sunt constiente sa se intinda atat cat le este plapuma si au nevoie sa stie ca au fonduri puse deoparte pentru acele zile ploioase care pot aparea oricand, conform conceptiei lor.

Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Saptamana aceasta ai in plan sa aranjezi putin timp departe de agitatia financiara si profesionala ca sa te incarci. Activitatile astrale din sectorul de calatorii, educatie si limbi iti cer sa in dezvolti abilitati in domeniile acestea. Poti descoperi ca ai un talent ascuns, poate ramas dintr-o viata anterioara. Munceste cu tot ce poti ca sa scoti profit maxim. Alti oameni nu au mixul tau unic de abilitati.

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Zodia protejată de Dumnezeu în luna noiembrie. Nativii lasă în urmă lacrimile de tristețe și radiază de fericire în orice moment

Horoscop saptamanal BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Apare o noua ordine la locul de munca, ceea ce te avantajeaza sa-ti pui in valoare toate talentele. Pui mai multa pasiune si setezi noi standard. Daca vrei mai multi bani, incearca sa echilibrezi cheltuielile si veniturile.

Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.