Horoscop: Banii înseamnă totul pentru ele. 4 zodii de femei vânătoare de bărbaţi bogaţi

A tot auzit de acele femei care umblă numai după bărbaţi cu putere mare. Nu sunt nici pe departe un mit, ele chiar există şi, din păcate, se înscriu în general în patru zodii.

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 10:27
Horoscop: Banii înseamnă totul pentru ele. 4 zodii de femei vânătoare de bărbaţi bogaţi

Iti dezvaluim in continuare sub ce semn astral s-au nascut aceste femei.

Varsator

Cine ar fi crezut ca nativa din zodia Varsator este materialista? Ei bine, astrele spun ca unul dintre principalele sale scopuri in viata il reprezinta banii. Nu prea conteaza cum ii obtine, licit sau ilicit.

Ce-i drept, prefera banii munciti de altii, de aceea si ajunge sa aleaga in special acei barbati de cariera, eventual mai batrani decat ea si care si-au facut deja un rost in viata. Asadar, nu o deranjaza sa profite de naivitatea barbatilor cu o situatie materiala buna.

Citeşte şi  Horoscop: De ce înşală femeile? Există o explicaţie pentru fiecare zodie

Scorpion

Unei femei din zodia Scorpion nu ii este deloc greu sa cucereasca. Stie intotdeauna ce vrea si atunci cand considera ca a gasit persoana pe care si-o doreste isi pune in functiune toate armele seductiei. Este manipulatoare si isi studiaza atent prada, apoi trece la atac direct.

Acel barbat va fi cu siguranta unul cu stabilitate financiara, pentru ca nativa Scorpion este materialista si doreste sa primeasca daruri scumpe, ca semn de multumire. Amantii ei vor face numai ce le dicteaza aceasta nativa.

Citeşte mai mult pe ele.ro