Horoscop: Bărbaţii şi infidelitatea. Cine este predispus să înşele, în funcţie de zodia lui

Se spune că nu există bărbat care să nu-şi înşele iubita sau soţia, însă un bărbat adevărat nu-i va da niciodată persoanei iubite motive de suspiciune. Cu toate astea, noi, femeile, vrem să credem că acest subiect este unul de societate, auzim poveşti, întâmplări, dar când vine vorba de noi dorim să credem că nu ni se poate întâmpla.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 10:14
Horoscop: Bărbaţii şi infidelitatea. Cine este predispus să înşele, în funcţie de zodia lui

Motivele pentru care un barbat calca stramb sunt numeroase, insa foarte multe lucruri depind si de caracterul acestuia.

Astrele ne vin in ajutor si ne ajuta sa intelegem mai bine barbatii, dezvaluindu-ne care sunt predispusi sa insele, in functie de zodia in care s-au nascut:

Berbec

Berbecul este independent si impulsiv, asa ca nu putine vor fi cazurile in care va actiona intr-un mod imprudent, fara sa se gandeasca la consecinte. In prima parte a vietii va urmari sa obtina satisfactia sexuala, indiferent pe ce mijloace, asa ca nu poate fi un partener de incredere intr-o relatie de lunga durata. El are un apetit sexual dezvoltat pentru aventura. Daca va ajunge sa iubeasca cu adevarat, sunt mici sanse sa revina pe calea cea buna.

Taur

Taurul este foarte senzual, exprima foarte multa sexualitate si se daruieste total atunci cand se implica intr-o relatie. Odata indragostit, el nu se va uita in afara „ogradei”, pentru ca sigur va fi multumit de tot ce primeste de la persoana iubita. II place stabilitatea si chiar devine dependent de persoana iubita, ceea ce l-ar putea afecta daca va fi tradat in dragoste.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte indraznet, insa sufera de personalitate multipla, asa ca sa nu te mire daca in timp ce se va afla intr-o relatie cu tine va cocheta si cu alte femei sau va uite anumite lucruri importante. De cele mai multe ori scuza lui va fi ca este „aerian”, insa trebuie sa stii ca acestui barbat ii plac jocurile, asa ca ai grija cu cine te incurci.

Restul horoscopului pe Ele.ro.