Horoscop Berbec 2017: Primele predicţii astrale generale. Află cum îţi vor influenţa astrele noul an

Începând de azi, 10 octombrie 2016 vă vom prezenta predicţiile astrale ale anului 2017, pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 07:57
Horoscop Berbec 2017: Primele predicţii astrale generale. Află cum îţi vor influenţa astrele noul an

Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți.

Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

În lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi încurajează pe Berbeci să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și îi îndeamnă să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung.

Saturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai ai de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care îți conduci viața. De asemenea, s-ar putea să constați că mai ai nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională.

În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017, adică în perioada când Saturn retrogradează. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termină anul 2016 pentru fiecare zodie

Dacă ești elev(ă) sau student(ă), perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta senzația că nu ai capacitatea de a învăța sau că nu faci față exigențelor școlare. Nu te lăsa pe tânjală și evită să rămâi cu restanțe! Dacă ești dintre cei care îngrașă porcul în ajun, cu siguranță că Saturn îți va oferi o lecție dură despre cât de importante sunt efortul și stăruința pentru atingerea scopului propus.

Reinventarea prin care trec Berbecii în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. În aceste perioade, Jupiter, situat în casa a VII-a a Berbecului, se va găsi în opoziție cu Uranus, aflat în Berbec. Dorința ta de independență poate deveni greu de suportat pentru soț/soție sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ții. De asemenea, distanța fizică poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive.

Începând cu 10 octombrie 2017, adică odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți. În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.

Se recomandă prudență în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătății Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie. Dacă te știi cu suferințe cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.

Sursa: eastrolog.ro