Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021. Săptămână grea, dar unele zodii dau lovitura

Această săptămână este foarte importantă din punct de vedere relațional, anunţă astrologul Camelia Pătrăşcanu.

01 mart. 2021, 06:25
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021. Săptămână grea, dar unele zodii dau lovitura
Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Berbec.

Luni și marți, zile foarte frumoase și importante din punct de vedere relațional. Toate întâlnirile au o semnificație, fie că ei vor să convingă pe cineva, vor să colaboreze sau alții îi invită. Interesul lor personal este subliniat de astre mai ales miercuri și joi, cântăresc ce câștigă și ce pierd într-o relație, chiar dacă sunt fascinați cu vorbe frumoase. Atenție pentru joi și vineri – pot descoperi un eveniment care are legătură cu ceva din trecut, acolo unde nu au procedat bine și sunt invitați acum să procedeze corect.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Taur
Săptămâna începe cu muncă, în colaborare, luni și marți. Se bazează pe oamenii din echipa lor, de aceea e bine să știe cum să vorbească, să explice, pe cine să înțeleagă și poate chiar trebuie înlocuit un om, astfel încât treaba să meargă mai departe. Pentru miercuri și joi, pot suspecta că cineva din anturaj își vede mai mult de interesele personale. Atenție la niște pierderi, mai ales joi și vineri. Nu dați bani cu împrumut. Călătorii în weekend.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Gemeni

Începutul de săptămână este frumos, cu un tonus sufletesc foarte bun, plin de speranțe, încredere sau le place să vadă partea plină a paharului. Multă  muncă, însă, miercuri și joi – pot exista tensiuni din cauza unor surprize care se ivesc pe moment: cineva lipsește de la serviciu sau le lipsește un instrument ca să poată rezolva treaba. Se bazează pe alții și joi și vineri, însă, dacă nu au lăsat vorbe frumoase în spate este posibil ca exact de persoana cu care nu au o relație foarte bună să aibă nevoie acum.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Rac
Săptămâna începe luni și marți cu o nevoie de pace și echilibru. Poate stau mai mult în atmosfera lor pentru a-și vedea de treburi. Vești surprinzătoare, dar plăcute în familie. Miercuri și joi pot fi un pic tentionați, mai ales dacă nevoia lor de tandrețe nu le este satisfăcută. Atenție la muncă, mai ales miercuri și joi.

1-7 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu
Săptămâna începe bine, luni și marți sunt zile foarte bune de conversații, ședințe, întâlniri sau pentru brainstorming, pentru a aduce ideile laolaltă, astfel încât cea mai bună să fie extrasă de acolo. Pot fi un pic tensionați sau sănăatea are nevoie de un pic mai multă îngrijire. Atmosfera conjugală e și ea un pic tensionată, miercuri și joi. Joi și vineri, niște pofte, niște plăceri care trebuie amânate sau care costă prea mult.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Fecioară
Gândul le este la bani, luni și marți, de aceea sunt foarte abile, diplomate, pentru că pot obține bani cu ajutorul unor colaboratori sau de la alte persoane. Conlucrările sunt fructuoase, totul este să fie lângă pesoana potrivită. Miercuri și joi, atenție la bani – trebuie mai bine gândiți. Atenție la drepturile și obligațiile financiare. Pentru weekend sunt alături de familie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Balanță

Luni și marți sunt foarte energice. Flerul și intuiția le sunt foarte bine subliniate și e bine să se bazeze pe ele, la început de săptămână. Gândul le este la bani, miercuri și joi – pot veni din muncă, însă eforturile le sunt un pic prea mari pentru gustul lor. Așa că e bine să coopereze. Jo și vineri, atenționare de la astre: vorba dulce, mult aduce.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Scorpion
Atenție la sănătate, luni și marți, se pot rezolva niște probleme, dar dacă le dați atenție. Pot avea flerul, intuiția de a face niște schimbări potrivite și la timpul potrivit. Și pentru miercuri și joi au suficientă intuiție pentru a ști de cine să se ferească și cu cine să colaboreze. Banii nu ar trebui cheltuiți, pentru că imediat, vineri și sâmbătă, se pot certa pe ei înșiși dacă au scos prea mulți bani din buzunar nejustificat.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Săgetător
Luni și marți sunt zile foarte sociale, întâlniri frumoase, vorbe. Sunt și foarte curioși să afle ce se întâmplă cu lumea din jurul lor. De aceea și întâlnirile sunt spumoase. Atenție la sănătate, miercuri și joi și, de asemenea, și la o pagubă, poate nu din cauza lor, ci a altor persoane, dar trag și ei ponoasele. Vineri și sâmbătă, o eroare trebuie neapărat îndreptată, dacă vor privi cu luciditate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Capricorn
Multe lucruri pot fi rezolvate, luni și marți, au autoritate, ies bani din munca lor sau rezultate bune și succes. Sunt remarcați pentru cunoștințele lor profesionale. Pentru miercuri și joi pot exista unele tensiuni, mai ales din cauza prietenilor sau a unor cunoștințe care fie le cer bani cu împrumut fie le cer anumite servicii. Sunt zile foarte bune pentru informare. Joi și vineri, atenționare la sănătate, iar călătoriile să fie mai bine pregătite, pentru că altfel le pot aduce surprize.

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii. Axa karmică aduce cumpene
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Vărsător
Se informează luni și marți, caută tot felul de cifre, se uită în contracte sau peste acte, lucrează cu informația și se dumiresc în legătură cu o problemă unde au foarte multe întrebări, de aceea miercuri și joi au un cuvânt foarte important și apăsat de spus în urma concluziilor pe care le-au tras chiar și în fața șefilor sau a persoanelor cu autoritate. Pentru finalul de săptămână, atenție la prieteni – fie nu pot să ajungă la cineva, fie o mică greșeală pe care au făcut-o îi costă un pic acum.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 1-7 martie 2021 Peşti
Luni și marți sunt foarte atenți la celălalt, la cum se poartă cu ei, dar și ce face cu banii, pentru că e posibil să descopere o neglijență financiară. Miercuri și joi, discuții tot despre bani și noi planuri despre cum să repare, să compenseze o pagubă sau ce au de făcut mai departe pentru a câștiga bani. De aceea, în weekend sunt puși pe treabă și sunt hotărâți să nu mai facă greșeșile pe care le-au făcut în trecut.

Sursa: a3.ro