Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii. Axa karmică aduce cumpene

Citește horoscop Mariana Cojocaru și vezi ce anunță astrele pentru fiecare zodie la începutul lunii martie.

28 feb. 2021, 13:41
Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii. Axa karmică aduce cumpene

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021 pentru zodia BERBEC

Berbec- În acestă săptămână, o nouă planetă s-a instalat în Pești. Este vorba de Venus, care va fi în exaltare în această zodie. Pentru voi ar trebui să dea un plus de altruism și de implicare în rezolvarea chestiunilor care țin de necuvântătoarele neajutorate, din adăposturi și de pe străzi.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR
Taur- Prezența lui Venus în Pești și cvintilul Soarelui cu planetele din Vărsător vă vor altfel. Sacrificiul nu ține de căsătorii și relații, ci de animalele abuzate, copiii și bătrâni, nu de folosirea lor în atingerea scopurilor. Lilith indică false iubiri, atenție în ce și în cine investiți sentimentele, că vă puteți frige. Nu e o perioadă fastă pentru intervenții medicale/chirurgicale pentru sănătate. Căile sunt altele.

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021 pentru zodia GEMENI
Gemeni- La voi totul este la puterea a doua. Axa Karmică este mult mai complexă și vă cere să înțelegeți cu ce karmă personală ați venit. Cuadratura pe care proaspătul Venus intrat în Pești o face cu Axa de Destin, dar și Luna din Fecioară cu Axa de Destin vă poate destabiliza relațiile sentimentale și de familie, sănătatea voastră sau a cuiva apropiat, dar și cariera.

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021 pentru zodia RAC
Rac- În săptămâna care urmează Luna va fi în Fecioară și Balanță. La debut de săptămâna va face aspect de cuadratură cu Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Cum Venus va fi în Pești și va face opoziție cu Luna din Fecioară, apectele vibraționale vă pot lua la întrebări relațiile sentimentale și de compatibilitate din familie și carieră sau de incompatibilitate. Inclusiv aspectele ce țin de sănătate…

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU
Leu- Venus în Pești vrea o nouă perspectivă pe carieră și în plan sentimental. E o perioadă în care puteți dona pentru adăposturi cu suflete în ele… Veți fi mai empatici ca niciodată!

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021 pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Săptămâna începe cu Luna în constelația voastră. Din păcate face opoziție cu Venus, care înseamnă dragoste, Soare, reprezentantul carierei, căsătoriilor, parteneriatelor de lucru și sociale și Neptun, ce semnifică sănătatea. De ce turbulențe? Pentru că toate aceste planete fac aspecte de cuadratură cu Axa Karmică. Totul se întâmplă și în funcție de ceea ce ați făcut în viețile voastre anterioare.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Planeta voastră va fi în exaltare, adică în Pești. Acolo este și Soarele, dar și Neptun. Cum aceste trei planete fac opoziție cu Luna Albă e musai să înțelegeți dezechilibrele pe care le poate produce. E bine să țineți cont că acum cuadraturile sunt cu Axa Karmică (carieră, dragoste, sănătate).

Horoscop 1-7 martie 2021. Ce anunţă runele lui Mihai Voropchievici

Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021 pentru zodia SCORPION
Scorpion- Opoziția Lunii cu Soarele, Neptun și Venus de la începutul săptămânii și cuadratura cu Axa Karmică anunță blocaje pe comunicare(dragoste, carieră, business, parteneriate, copii, familie, etc) și chiar blocaje în alte sectoare existențiale. Vă chinuiți în întuneric, de aceea aveți nevoie de cineva care să vă aprindă lumina adevărată pentru a ști cu ce misiune karmică ați revenit pe Geea.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro