Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021. Tonus buni luni, de marţi încep problemele

Camelia Pătrășcanu spun care le pune pe zodii la încercare în această săptămână. Cine are noroc, cine e lovit de ghinioane, cine câştigă bani şi cine dragoste.

11 oct. 2021, 07:50
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021. Tonus buni luni, de marţi încep problemele

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021 Berbec

Acte, protocoale și foi de parcurs, așa arată primele două zile din săptămână. Miercuri poți intra în conflict cu cineva care nu gândește ca tine, are idei diferite. Ulterior, ești în căutare de prieteni, în timp ce weekend-ul aduce ordine în gânduri.

Taur
Preocupări legat de finanțe, afaceri și câștiguri. Pot fi unele certuri și tensiuni cu angajații sau cu furnizorii cu care lucrezi. Fii în continuare pe baricade și la finalul săptămânii multe lucruri se vor rezolva.

Gemeni
Relațiile sunt marcate la început. Poți afla cine îți este prieten și cine nu e de partea ta. Riști să pierzi bani, faimă sau credibilitate undeva pe miercuri din cauza unor calcule greșite sau excese. În weekend ai nevoie de sfaturi de la specialiști.

Rac
Multă muncă, drumuri și discuții la telefon. Poți fi iritat de o persoană cu care nu te înțelegi, nu îți place atitudinea ei. Nu reacționzi bine la impuneri și vrei să-ți aperi spatele. Joi și vineri se anunță calcule financiare. În weekend te bucuri de călătorii.

Leu
Tonus bun și încredere luni. Ziua de marți aduce eforturi la locul de muncă, în timp ce miercuri sunt ceva tensiuni cu colaboratorii. Ești supărat că oamenii nu-și fac treaba cum trebuie. Fii mai atent la responsabilitățile pe care le ai. Tandrețe de la partener, în weekend.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021 Fecioară
Treburi casnice și la birou pentru ziua de luni. Caută informații sau acumulează date. Încrederea în sine poate scădea miercuri dacă ai sentimentul că ești depășit de o situație sau ești în impas. Soluțiile vin după consultarea cu apropiații. Weekend-ul este pentru cineva drag.

Balanță
Luni se anunță drumuri sau discuții cu persoane aflate la distanță. Marți ai sentimentul că ești tras de limbă. Miercuri pot fi tensiuni legat de sănătate sau oboseala acumulată. Joi și vineri aduc rezolvări, liniște și atmosferă bună. În weekend, sănătate.

HOROSCOP RUNE 11 – 17 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Acești nativi primesc o veste care le poate schimba viața

 
Scorpion
Săptămâna începe cu gândul la bani, cum să faci rost de mai multe finanțe. Miercuri te bucuri de câștiguri și mai multă atenție la felul în care lucrezi, dar și la bârfele pe care le auzi în jur. Sunt multe informații care ajung la tine. Familia este lângă tine în weekend.

Săgetător
Săptămâna începe cu multe plângeri, nu-ți convine nimic. Tensiuni financiare sau pierderi de bani undeva pe miercuri. Ai investit, te-ai luat după alții și ai fost păcălit. Joi și vineri primești sprijin de la prieteni, dar și sfaturi bune. Finalul de săptămână te găsește în casă.

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021 Capricorn
Ești detașat și privești la ce se întâmplă în jur. Nu prea ai chef de muncă și ești cu gândul la călătorii. Marți ești în formă, în timp ce miercuri ai parte de tensiuni cu autoritățile sau din cauza unor sarcini. Se pot găsi niște rezolvări. Weekend-ul aduce drumuri.

Vărsător
Luni este o zi socială, cu complimente, invitații și discuții. Următoarele două zile vin cu tensiuni și oboseală. Miercuri ai senzația că ești prins pe picior greșit, nu ești sigur pe tine. Argumentele și punctul de vedere revin în ultimele zile. Weekend-ul vine cu bani.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021 Pești
Imagine bună și aprecieri la adresa ta încă de luni. Poți pune mâna pe o oportunitate de neratat. Miercuri tensiunile au legătură cu un prieten care nu e alături de tine. Joi și vineri trebuie să te bazezi pe forțele proprii. Să nu risipești de tot energia pe care o ai.