Horoscop Camelia Pătrăşcanu 13-19 iulie. Ce zodii au o săptămână fantastică

Publicat: Luni, 13 Iulie 2020 09:35 // Actualizat: Luni, 13 Iulie 2020 09:35 // Sursa: romaniatv.net

Horoscopul săptămânii 13-19 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Câştig financiar pentru Tauri, multă muncă pentru Balanţe, ce se întâmplă cu celelalte zodii. 

Berbec - au un început al săptămânii plin de energie, sunt pe zona banilor luni şi marţi, aşa că sunt foarte motivaţi să facă lucruri ingenioase pentru a se descurca bine financiar. La început de săptămână, posibile cheltuieli pentru casă. Joi şi vineri, zile bune pentru călătorii, întâlniri, împăcarea cu anumite persoane.

Taur - au un început de săptămână fantastic, se adaptează din mers la toate situaţiile care apar şi vin cu idei practice. Pentru a doua jumătate a săptămânii se anunţă câştig financiar, mai ales joi şi vineri, fie se amână plata unei datorii, fie se întoarce un împrumut la ei. Călătorii planificate în week-end.

Gemeni - au o zi de luni în forţă, pot realiza multe lucruri, dar se şi pot răzgândi. Marţi pot refuza o solicitare, dacă li se pare că e prea obositoare. Se gândesc mult la sănătate. Joi şi vineri văd partea plină paharului sau fac ei să se umple paharul. În week-end, distracţie bună cu bani puţini.

 

Rac - o săptămână care începe energic, sunt puşi pe fapte mari, dar şi zona prietenilor e bine accesată de planete, deci că au nevoie de experienţe inedite, luni, marşi şi miercuri. Veşti bune, cuvinte frumoase, tandreţe, mai ales joi şi vineri. În week-end, fac doar ce le convine.

Leu - au o săptămână în care îşi propun să realizeze multe lucruri, ascultă doar de intuiţia lor, de fler. Pot surprinde pe cei din jur cu decizii spontane spontane şi adaptate la ce se întâmplă în jur. Joi şi vineri, aspecte bune şi dragoste, primesc complimnete, se pot împăca uşor cu persoane pe care le-au supărat, pot exista rearmonizări. În week-end, au parte de distracţie, aproape se ascund pentru a-şi încărca bateriile.

Fecioară - lucrează de zor în această săptămână, pentru că au multe de rezolvat, mai ales luni, marţi, miercuri au multe lucruri de rezolvat cu autorităţile. Sunt foarte eficiente, grăbite, dar rezolvările sunt foarte bune în a doua jumătate a săptămânii, ami ales joi şi vineri. În week-end, sunt cu prietenii, distracţia e maximă

Balanţă - săptămână poate aduce luni şi marţi rezolvări financiare neaşteptate, cineva îi sfătuieşte bine. Călătorii în a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri, se reîntâlnesc cu persoane dragi, află lucruri care le deschid noi orizonturi. Sunt într-o formă socială foare bună şi în week-end, de asemenea.

Citeşte mai multe aici

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H