Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021: Zilele norocoase şi zilele cu ghinion pentru fiecare zodie

Camelia Patrascanu a realizat horoscopul 25-31 octombrie 2021. Astrologul anunta o saptamana fabuloasa pentru mai multe zodii.

25 oct. 2021, 06:51
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021: Zilele norocoase şi zilele cu ghinion pentru fiecare zodie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021 Berbec

Luni vor fi multe întâlniri și drumuri, pot fi discuții despre acte. Marți și miercuri se anunță a fi zile foarte intense pentru a-și consolida poziția, iar joi au parte de tensiuni și luptă pentru ceva ce le aparține. Trebuie să fie mai atenți la sănătate la sfârșitul săptămânii.

Taur
Banii sunt vizați încă din prima parte a săptămânii. Unii nativi pot câștiga sume mari de bani, însă depinde de modul în care negociază. Marți și miercuri vizitează rudele sau află vești despre ele. Joi este o zi tensionată din cauza unor probleme personale sau conjugale, iar în weekend lucrurile s-ar putea rezolva.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021 Gemeni
Luni pot discuta despre visurile, problemele sau nevoile lor, accentul cade pe propria persoană. Marți și miercuri au nevoie de anumite lucruri pentru a le rezolva pe altele și trebuie să se bazeze pe calitățile lor, dar și pe sprijinul altor persoane. Ar trebui să evite cheltuielile mari. Joi pot apărea tensiuni la locul de muncă, iar în weekend petrec timpul alături de familie.

Rac
Luni se concentrează mai greu, dar marți și miercuri sunt într-o formă mult mai bună, dar pot apărea neînțelegeri legate de principii, datorii sau bani. Se anunță tensiuni pentru ziua de joi, iar la finalul săptămânii caută soluții și discută cu persoanele care i-ar putea ajuta.

Horoscop karmic noiembrie 2021. Hackeri de inimi aduc probleme în cuplu. Ce zodii sunt afectate

Leu
Săptămâna începe bine datorită contactelor, discuțiilor sau distracțiilor, însă apar tensiuni marți și miercuri. Trebuie să se ocupe neapărat de niște probleme urgente. Și joi este o zi grea, poate nici acești nativi nu au suficientă energie și trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate. Nici dispoziția lor nu este bună, se enervează foarte ușor. În weekend se ocupă cu activități casnice.

Fecioară
Luni au responsabilități mari, mai ales cele legate de comunicare, trebuie să fie atenți la felul în care își exprimă ideile, pot avea argumente foarte bune. Marți și miercuri sunt vizați prietenii, pot apărea dezamăgiri și se amână întâlniri. Joi apar tensiuni și se pune accentul pe sănătate. În weekend se ocupă de niște probleme pe care le-au amânat.

HOROSCOP special: 2021 este un an karmic, ce ţi-au pregătit astrele pe final de an
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021 Balanță
Luni au discuții elevate, au nevoie de sfatul unor oameni competenți, dar și de rezolvarea unor acte. Marți și miercuri au multe de făcut și trebuie să ducă la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care le au, să fie mai autoritari și să se impună. Sunt atenți și la bani, vor mai mulți. Joi pot avea discuții tensionate cu șefii sau autoritățile în privința banilor, dar și un prieten care depășește niște limite. La finalul săptămânii se relaxează.

Scorpion
Luni fac calcule financiare bazate pe calități, capacități sau ponturi primite de la alții, sunt foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jur. Marți și miercuri se ocupă de problemele cu legea sau cele administrative. Joi poate fi o zi tensionată din cauza faptului că li se cere să facă niște lucruri și ei nu vor. Au nevoie de prieteni cu care să discute și care să le ofere sfaturi în weekend.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021 Săgetător
Luni au întâlniri și discuții, sunt foarte atenți la imaginea lor, ce oportunități au sau vor să găsească persoane care să-i asculte. Marți și miercuri fac calcule financiare, au parte de cheltuieli pentru sănătate sau pentru anumite facilități. Joi descoperă că nu mai au atât de mult din ce și-au pus deoparte. La finalul săptămânii s-ar putea să facă niște drumuri sau vizite, au nevoie să primească sfaturi și fac niște schimbări.

Capricorn
Muncesc mult luni, s-ar putea să se ocupe și de lucruri care nu sunt neapărat responsabilitatea lor, poate învață și ceva nou. Pot apărea tensiuni din cauza unor probleme în cuplu, dar și joi pot fi neînțelegeri. Ar fi bine să plece undeva cu persoana iubită la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25-31 octombrie 2021 Vărsător
Au multe planuri și idei luni, sunt într-o dispoziție bună și se laudă cu realizările lor. Muncesc mult la mijlocul săptămânii și pot obosi, motiv pentru care joi s-ar putea să nu aibă o dispoziție atât de bună și să fie iritabili. Ar trebui să fie lângă persoane binevoitoare în weekend, potrivit a3.ro.

Pești
La început de săptămână sunt atenți la propria lor siguranță, observă tot ce se întâmplă în jur și încearcă să nu iasă în evidență. Sunt într-o firmă bună marți și miercuri din punct de vedere emoțional, dar sunt și creativi, lucru care i-ar putea să vină cu idei originale la job. Joi pot fi certuri cu colegii sau șefii, niște aspecte nu sunt pe placul lor și se consumă din această cauză. Sfârșitul de săptămână îl petrec alături de persoana iubită.